Bel voor een vrijblijvend consult:

088 - 015 91 00
Neem contact met mij op

Show menu

Ooglidcorrectie Nieuwegein

Waar moet je zijn voor een ooglidcorrectie in de regio Nieuwegein?

Vanaf Nieuwegein, Houten, IJsselstein of Vianen is het slechts 25 minuutjes rijden naar het Utrechtse dorp Linschoten. Je verwacht het misschien niet in de landelijke omgeving van het Groene Hart, maar op steenworp afstand van jouw woonplaats bevindt zich een gerenommeerde kliniek die reeds 10 jaar gespecialiseerd is in ooglidcorrecties. Onze cosmetisch artsen houden zich vrijwel uitsluitend bezig met de esthetiek van de ogen en zijn dus bevoegd en bekwaam om ooglidcorrecties naar volle tevredenheid uit te voeren.

Naar mate we ouder worden verslapt de huid en vormen zich vetpockets rondom de ogen hetgeen een ouder en vermoeid uiterlijk geeft. Een ooglidcorrectie, ook wel oog lift of blepharoplastiek genoemd, is een van de meest populaire medisch esthetische behandelingen van die moment. Dit komt omdat; een ooglidcorrectie onder lokale verdoving binnen relatief korte tijd uitgevoerd kan worden en de hersteltijd oftewel down time kort is. Bovendien is het resultaat altijd zeer opvallend en bevredigend. 

Onderscheidende expertise

Bij Laurium Klinieken halen onze artsen niet alleen een stukje huid weg, maar verwijderen zij ook het overtollig vetweefsel indien aanwezig. Dit laatste vergt de nodige expertise en vaardigheid en daarop onderscheiden wij ons van vele andere aanbieders van ooglidcorrecties. Bij de Laurium Klinieken streven wij naar het best mogelijke esthetische resultaat en soms houdt dat in dat onze gespecialiseerde artsen ook nog aanvullende behandelingen adviseren, zoals bijvoorbeeld een onderooglidcorrectie of een wenkbrauwlift. Ook komt het voor dat je komt voor een consult onderooglidcorrectie vanwege de wallen die je zo storend vindt, maar dat onze artsen je adviseren om voorlopig eerst een eenvoudiger behandeling te overwegen, zoals bijvoorbeeld een filler die het schaduw effect van de wallen wegneemt. Niet zelden zijn de wallen dan al niet meer zichtbaar. Ook komt het voor dat mensen komen voor bovenoogleden, maar dat een wenkbrauwlift met behulp van een eenvoudig botox prikje al genoeg is om tot het gewenste resultaat te komen. Je merkt het al, bij de Laurium Klinieken ben je in goede handen en kun je ervan uitgaan, dat je altijd een eerlijk en betrouwbaar advies krijgt over jouw indicatie en behandelopties.    

Vergoeding ooglidcorrectie

Er bestaan veel misverstanden over de vergoeding van een ooglidcorrectie door de zorgverzekeraars. Hoewel de ooglidcorrectie terug is in het basispakket, zijn de criteria aan een vergoeding gesteld worden zeer streng. Om voor vergoeding in aanmerking te komen moeten je oogleden dermate veel overhangen (denk aan 50% over je pupil) dat je bijna niet meer fatsoenlijk kunt kijken. Bovendien moet je vaak ook naar een onafhankelijke oogarts, aangewezen door de zorgverzekeraar, om dit te laten bevestigen. In de praktijk blijkt dus dat een ooglidcorrectie weliswaar in het basispakket zit, maar dat maar zelden tot vergoeding overgegaan wordt.

De Laurium Klinieken zijn aangemeld bij de Inspectie van Volksgezondheid en zijn volgens de laatste norm ISO 9001:2015 gecertificeerd. Onze artsen zijn lid van alle relevante wetenschappelijke verenigingen en volgen regelmatig nascholing en congressen.

Meer weten over een ooglidcorrectie?

Lees hier meer informatie over een ooglidcorrectie in onze kliniek.

Laurium Linschoten
(Woerden)

Laan van Overvliet 7
3461 HE Linschoten

+31 (0) 88 - 015 91 00
info@klinieklaurium.nl

Download routebeschrijving

Laurium Zoetermeer


Dadelgaarde 71
2723 BJ Zoetermeer

+31 (0) 88 - 015 91 00
info@klinieklaurium.nl

Download routebeschrijving

Online boeken