Bel voor een vrijblijvend consult:

088 - 015 91 00
Neem contact met mij op

Show menu

Ooglidcorrectie Mijdrecht

Ooglidcorrectie regio Mijdrecht

Als het om medisch specialistische zorg gaat, dan heeft de gemeente Ronde Venen, bestaande uit de plaatsen Mijdrecht, Wilnis, Vinkeveen, Waverveen, Amstelhoek, De Hoef en Abcoude een historische binding met de Utrechtse plaats Woerden. Dit komt met name vanwege de polikliniek van het St. Antonius (voorheen Hofpoort).

Wat veel mensen uit de regio Mijdrecht de laatste jaren ontdekken, is dat naast Woerden het dorpje Linschoten gelegen is alwaar zich de hoofdvestiging  van de Laurium Klinieken bevindt. Via de Ingenieur Enschedeweg (N212) rijdt u vanuit Mijdrecht over Wilnis, Kamerik en Woerden in slechts 25 minuten naar Laurium Klinieken in Linschoten. Een moderne en uitstekend geoutilleerde privékliniek voor cosmetisch behandelingen tegen concurrerende prijzen.

Overhangende oogleden verhelpen met een ooglidcorrectie

Laurium Klinieken zijn gespecialiseerd in kleine medisch esthetische behandelingen zoals ooglidcorrecties, injectables en botox. Het opereren van overhangende oogleden is een van de meest gewaardeerde ingrepen, omdat het vrijwel pijnloos is (je voelt alleen maar het eerste prikje van de verdoving) en in relatief korte behandeltijd (ca. 30 minuten) een verbluffend resultaat behaald wordt!

Een ooglidcorrectie wordt in de meeste gevallen niet vergoed door de ziektekostenverzekering. Je hebt dus geen verwijzing van je huisarts nodig om een afspraak te maken en financieel maakt het ook niet uit of je nou in het ziekenhuis of in een privékliniek behandeld wordt. Wat wel uitmaakt is de specialisatie, het stukje persoonlijke aandacht en de sfeervolle, comfortabele en rustige omgeving. Niet alleen voor jou, maar ook voor jouw partner, vriend of vriendin die jou tijdens je bezoek vergezeld is het verblijf prettiger dan de klinische wachtkamer van een ziekenhuis.

Ooglift

Een ooglidcorrectie, ook wel ooglift of in vaktermen een blepharoplastiek genoemd, is binnen Laurium Klinieken een van de meest uitgevoerde behandelingen. Onze artsen hebben op het gebied van ooglidcorrecties dan ook veel ervaring. Naast zeer kundige en bekwame ooglidspecialisten staat de klinieken eveneens bekend om de persoonlijke en vriendelijke begeleiding. Vanaf het consult tot aan de behandeling en controle, heb je altijd contact  met dezelfde arts die ook na de behandeling voor jouw persoonlijk bereikbaar blijft. Bovendien zijn de Laurium Klinieken als één van de weinige aanbieders van cosmetische geneeskunde ISO 9001 gecertificeerd, wat staat voor kwaliteit en veiligheid. Een geruststellende gedachte!

Meer informatie over ooglidcorrectie?

Lees hier meer informatie over een ooglidcorrectie.

Laurium Linschoten
(Woerden)

Laan van Overvliet 7
3461 HE Linschoten

+31 (0) 88 - 015 91 00
info@klinieklaurium.nl

Download routebeschrijving

Laurium Zoetermeer


Dadelgaarde 71
2723 BJ Zoetermeer

+31 (0) 88 - 015 91 00
info@klinieklaurium.nl

Download routebeschrijving

Online boeken