Bel voor een vrijblijvend consult:

088 - 015 91 00
Neem contact met mij op

Show menu

Ooglidcorrectie Maarssen

Ooglidcorrectie regio Maarssen

Steeds meer mensen uit de Utrechtse Vechtstreek, zoals bijvoorbeeld Maarssen en Breukelen, weten de weg naar het Utrechtse dorpje Linschoten te vinden op het moment dat zij een ooglidcorrectie overwegen. In Linschoten, dat op slechts 23 minuten rijden vanaf Maarssen is gelegen, bevindt zich namelijk de hoofdvestiging van Laurium Klinieken.

Waarom een ooglidcorrectie bij Laurium Klinieken?

Laurium Klinieken hebben zich gespecialiseerd in ooglidcorrecties, maar zijn niet de enige gespecialiseerde kliniek in of in de buurt van Maarssen. Waarom komen er dan toch steeds meer mensen uit Maarssen en Breukelen naar Linschoten, terwijl er nog dichterbij gelegen ook goede alternatieven te vinden zijn?  Het antwoord is eenvoudig; Laurium Klinieken adverteren nauwelijks en moeten het dus vooral hebben van mond tot mond reclame. Naast het leveren van kwaliteit, de kliniek is ISO 9001:2015 gecertificeerd, onderscheidt Laurium zich simpelweg door een stukje extra persoonlijke aandacht en vriendelijkheid. Iedereen wordt behandeld zoals wij zelf ook graag behandeld zouden willen worden. In de beginjaren van de inmiddels 12 jarige kliniek, waren de meeste cliënten uit de direct omliggende gemeenten afkomstig, echter heeft de bekendheid van de Laurium Klinieken zich als een olievlek steeds verder uitgebreid richting Kamerik, Kockengen en begint nu dus eveneens in Breukelen en Maarssen meer en meer bekendheid te genieten.

Persoonlijke aandacht

Een ooglidcorrectie, ook wel ooglift genoemd, is weliswaar een kleine ingreep maar omdat de operatie bij het oog wordt uitgevoerd, vinden veel mensen dat een enge gedachte en heeft men angst om er iets aan te laten doen. Bij Laurium Klinieken nemen wij ruim de tijd voor jou. Onze artsen en verpleegkundigen zijn niet alleen op hun medische kunde en skills geselecteerd, maar eveneens op hun warme intermenselijke en sociale vaardigheden. Tijdens de gehele procedure, van jouw eerste consult tot aan de nacontrole heb je contact met dezelfde arts die jou in alle rust persoonlijk begeleid. Ook tijdens de ingreep zelf blijft jouw eigen arts en zijn of haar assistente met je communiceren waardoor het weer achter de rug is voordat je het weet. Zelfs de meest angstige patiënten zeggen achteraf; waar ben ik nou eigenlijk bang voor geweest?  Dit had ik jaren eerder moeten doen!

Meer informatie over ooglidcorrectie?

Lees hier meer informatie over een ooglidcorrectie.

Laurium Linschoten
(Woerden)

Laan van Overvliet 7
3461 HE Linschoten

+31 (0) 88 - 015 91 00
info@klinieklaurium.nl

Download routebeschrijving

Laurium Zoetermeer


Dadelgaarde 71
2723 BJ Zoetermeer

+31 (0) 88 - 015 91 00
info@klinieklaurium.nl

Download routebeschrijving

Online boeken