Bel voor een vrijblijvend consult:

088 - 015 91 00
Neem contact met mij op

Show menu

Ooglidcorrectie Lansingerland

Lansingerland en omstreken gaat voor een ooglidcorrectie naar Laurium

Ben je inwoner van de mooie gemeente Lansingerland, dus Berkel en Rodenrijs, Bergschenhoek en Bleiswijk of het nabij gelegen Pijnacker, Moerkapelle of Zevenaar? Dan hoef je voor een ooglidcorrectie niet meer naar het ziekenhuis, maar kun je nu ook behandeld worden in de luxe en persoonlijke omgeving van onze fraaie kliniek aan de rand van Zoetermeer, zonder meer te betalen! Op ten hoogste 20 minuten rijden vanaf jouw huis, bevindt zich een vestiging van de Laurium Klinieken. De Laurium Klinieken bestaan alweer 10 jaar en leggen zich hoofdzakelijk toe op ooglidcorrecties, ook wel ooglift of blepharoplastiek genoemd. Onze artsen kijken niet alleen naar het overhangende stukje huid, maar streven naar het best haalbare cosmetische resultaat van jouw ogen. Dit betekend dat er soms ook wat vetweefsel weggehaald moet worden of dat de wenkbrauwen een beetje gelift moeten worden. Dit lijkt vanzelfsprekend, maar niet overal wordt er op deze manier naar jouw ogen gekeken. Niet omdat men niet wil, maar meer omdat dit het de nodige expertise en vaardigheid van de arts vereist om een dergelijke aanpak succesvol te kunnen uitvoeren.

Afhangende, overhangende, hangende, lange, zakkende, uitgezakte of dikke oogleden, hoe je het ook noemt, het geeft je een verouderde, vermoeide, lamlendige, chagrijnige en onverzorgde uitstraling, terwijl je je misschien helemaal niet zo voelt! Dit is erg frustrerend, maar gelukkig is de oplossing minder ingrijpend dan je aanvankelijk zou denken. Een ooglidcorrectie is een kleine ingreep en door deze in een kleine setting uit te voeren, is de operatie de laatste jaren betaalbaar geworden.

Gecertificeerde kliniek

Waar je op moet letten als je een ooglidcorrectie overweegt, is dat je naar een gecertificeerde kliniek gaat waar kwaliteit voorop staat en waar bevoegde artsen werken die zich echt bekwaamd hebben in ooglidcorrecties. Dit laatste betekent dat ze deze operatie vaak gedaan hebben en nog regelmatig uitvoeren. 

Ooglidcorrecties kunnen we onderscheiden in bovenooglidcorrecties en onderooglidcorrecties. Bij bovenooglidcorrecties wordt een stukje overtollige huid weggehaald en eventueel onderliggend uitpuilend vetweefsel verwijderd. Ook kunnen de wenkbrauwen een stukje gelift worden waardoor deze minder op je ogen drukken. Bij de onderoogleden zijn het meestal de wallen die worden aangepakt door het verwijderen van de onderliggende vetpockets.

Extra aandacht en comfort

Naast kundige en vaardige artsen vind je bij Laurium Klinieken een stukje extra aandacht en comfort. Hoewel het een kleine poliklinische ingreep onder lokale verdoving betreft, mag je na de operatie even rustig op een bed bijkomen in onze luxe relaxruimte. Hier wordt je door onze gastvrouw met een drankje opgevangen en verder verzorgd. Na een half uurtje mag je onder begeleiding van een familielid, vriend of bekende weer naar huis. Van onze gastvrouw krijg je een goodiebag mee waarin een aantal producten en adviezen zitten voor na de behandeling.

Meer weten over een ooglidcorrectie?

Lees hier meer informatie over een ooglidcorrectie.

Laurium Linschoten
(Woerden)

Laan van Overvliet 7
3461 HE Linschoten

+31 (0) 88 - 015 91 00
info@klinieklaurium.nl

Download routebeschrijving

Laurium Zoetermeer


Dadelgaarde 71
2723 BJ Zoetermeer

+31 (0) 88 - 015 91 00
info@klinieklaurium.nl

Download routebeschrijving

Online boeken