Bel voor een vrijblijvend consult:

088 - 015 91 00
Neem contact met mij op

Show menu

Ooglidcorrectie Gouda

Vrijwel iedereen krijgt er vroeg of laat mee te maken, overhangende oogleden en een verslapte huid rondom de ogen. Het overschot aan huid gaat vaak samen met een ophoping van vetweefsel die de  oorzaak zijn van wallen en dikke pafferige ogen, de zogenaamde puffy eyes. Naast het verouderingsproces kunnen ook erfelijke factoren een rol spelen bij het ontstaan hiervan.

Overhangende oogleden en wallen geven je niet alleen een vermoeide, verouderde en niet zelden een chagrijnige uitstraling, het kan eveneens hoofdpijn, irritatie en zelfs beperking van het gezichtsveld veroorzaken. Bij een ooglidcorrectie of ooglift, verwijderen wij de overtollige huid en het vetweefsel waardoor je ogen weer gaan stralen en je verlost bent van het drukkende gevoel van je hangende oogleden.  Voor mensen die oogmake-up gebruiken, geldt dat het opmaken van de ogen en met name de oogleden ook weer mogelijk wordt. Getuige de voor- en na foto’s, die wij altijd maken, is het resultaat zonder make-up al verbluffend, laat staan met mooi opgemaakte oogleden. Je kunt je voorstellen dat het resultaat dan helemaal het wow-effect oplevert. Het is dan ook niet verwonderlijk dat een ooglidcorrectie voor zowel cliënt als arts, de meest dankbare cosmetische behandeling is!

De specialisten in ooglidcorrecties voor Gouda en omstreken

Kom je uit Gouda of een van de omliggende plaatsen zoals Reeuwijk, Waddinxveen, Boskoop of Moordrecht en denk je aan een ooglidcorrectie? Weet dan dat je op slechts 20 minuten rijden van jouw woonplaats terecht kunt bij de Laurium Klinieken. In jouw specifieke geval heb je zelfs de luxe om te kiezen tussen onze locaties Linschoten en Zoetermeer. Gouda ligt namelijk precies tussen deze vestigingen in. De Laurium Klinieken zijn al ruim 10 jaar gespecialiseerd in het uitvoeren van ooglidcorrecties, ook wel ooglift genoemd of in medische terminologie een blepharoplasiek. 

Cliënten zien vaak tegen de behandeling op, maar vrijwel iedereen zegt achteraf; was dit het nou? Als ik dat had geweten, dan had ik het al jaren eerder laten doen. Een ooglidcorrectie is een kleine ingreep die onder lokale verdoving uitgevoerd wordt. Tijdens de behandeling voelen onze artsen en assistentes jouw gemoedstoestand feilloos aan en reageren daarop door tijdens de ingreep met je te blijven communiceren. Zo weet je precies wat er allemaal gebeurt en dat geeft vaak een geruststellend gevoel. Dankzij deze persoonlijke aanpak en betrokkenheid is de behandeling klaar voordat je het weet.

Bovenooglidcorrecties en onderooglidcorrecties

Ooglidcorrecties zijn onder te verdelen in een bovenooglidcorrectie en een onderooglidcorrectie. Een  bovenooglidcorrectie biedt de oplossing voor overhangende oogleden en/of afhangende wenkbrauwen. Een onderooglidcorrectie is geschikt voor het behandelen van wallen onder de ogen. Het behandelen van zowel een boven- als onderooglidcorrectie wordt bij Laurium Klinieken in 1 ingreep uitgevoerd. Maak gerust een afspraak voor een vrijblijvend consult en laat je adviseren door onze gespecialiseerde artsen. Kliniek Laurium hanteert voor deze behandeling een minimale leeftijd van 21 jaar.

Meer informatie over ooglidcorrectie?

Lees hier meer informatie over een ooglidcorrectie.

Laurium Linschoten
(Woerden)

Laan van Overvliet 7
3461 HE Linschoten

+31 (0) 88 - 015 91 00
info@klinieklaurium.nl

Download routebeschrijving

Laurium Zoetermeer


Dadelgaarde 71
2723 BJ Zoetermeer

+31 (0) 88 - 015 91 00
info@klinieklaurium.nl

Download routebeschrijving

Online boeken