Bel voor een vrijblijvend consult:

088 - 015 91 00
Neem contact met mij op

Show menu

Ooglidcorrectie Den Haag

Gespecialiseerde kliniek voor ooglidcorrecties in de regio Den Haag

Als je woonachtig bent in de regio Den Haag en een ooglidcorrectie overweegt, dan vraag je je natuurlijk af, waar kan ik nou het beste naar toe voor meer informatie over dit onderwerp. Op internet is al veel te vinden, maar soms zie je door de bomen het bos niet meer staan en blijf je toch met veel vragen zitten. Als je dit bekend voorkomt, dan is het misschien goed om te weten dat in Zoetermeer een gespecialiseerde kliniek gevestigd is waar je met al je vragen terecht kunt. Inwoners van de regio Den Haag, dus Voorburg, Ypenburg, Nootdorp, Leidschendam, Wassenaar, Delft, Pijnacker of Zoetermeer kunnen bij Laurium Klinieken terecht voor een uitgebreid consult over de ooglidcorrectie. Je betaalt dan 50 euro, maar daarvoor ben je wel optimaal geïnformeerd over alle aspecten van een ooglidcorrectie en weet je precies wat er bij jou mogelijk is en wat je van de behandeling kan en mag verwachten. Mocht je na een en ander overwogen te hebben, besluiten om een ooglidcorrectie bij Laurium Klinieken te laten uitvoeren, dan worden de 50 euro consultkosten weer met de behandelprijs verrekend waardoor het consult gratis is.

Hangende of dikke oogleden

Hangende en dikke oogleden, kunnen je een vermoeide en verouderde uitstraling geven en de oogopslag is toch het eerste waar mensen naar kijken. Vooral bij degene die graag oogmake-up gebruiken, zorgen overhangende oogleden zelfs in toenemende mate voor ergernis, omdat het mooi opmaken van de ogen voor hen een steeds grotere uitdaging wordt. Ook kan het zijn dat afhangende oogleden dermate veel druk op de ogen geven, dat dit hoofpijn en vermoeidheid veroorzaakt. Hangen je wenkbrauwen te veel naar beneden, dan is een wenkbrauwlift mogelijk. Naast de bovenooglidcorrectie kennen we de onderooglidcorrectie waarbij de wallen worden verwijderd. Bij Laurium Klinieken kan zowel een boven- als een onderooglidcorrectie in 1 sessie plaats vinden. 

Bij Laurium Klinieken kijken wij verder dan alleen het stukje huidoverschot. Hangende oogleden gaan namelijk vaak samen met onderliggend overtollig vet dat in de loop van jaren vanuit de oogkassen is gaan uitpuilen en zich onderhuids onder de ogen heeft opgehoopt. Dit zorgt er vaak ook voor dat je ogen er dik en gezwollen uitzien. In de beautywereld noemt met dit fenomeen ook wel eens puffy eyes. Als je een ooglidcorrectie bij Laurium Klinieken laat uitvoeren, dan zal jouw behandelend arts naast het stukje huid, eveneens standaard het uitpuilende vetweefsel wegnemen, zodat altijd het best mogelijke esthetische resultaat wordt behaald.

Laurium Klinieken is aangemeld bij de inspectie voor volksgezondheid en wekt conform een kwaliteitssysteem dat volgens de laatste norm ISO 9001:2015 is gecertificeerd.

Meer informatie over ooglidcorrectie?

Lees hier meer informatie over een ooglidcorrectie.

Laurium Linschoten
(Woerden)

Laan van Overvliet 7
3461 HE Linschoten

+31 (0) 88 - 015 91 00
info@klinieklaurium.nl

Download routebeschrijving

Laurium Zoetermeer


Dadelgaarde 71
2723 BJ Zoetermeer

+31 (0) 88 - 015 91 00
info@klinieklaurium.nl

Download routebeschrijving

Online boeken