Bel voor een vrijblijvend consult:

088 - 015 91 00
Neem contact met mij op

Show menu

Ooglidcorrectie Alphen aan den Rijn

De oogledenspecialist voor Alphen a/d Rijn en Leiden

Wist jij dat je vanuit Alphen aan de Rijn, Leiden, Zoeterwoude, Benthuizen of Voorschoten al binnen maximaal 25 autominuten bij de vestiging van Laurium Klinieken in Zoetermeer kunt zijn. Deze 10-jarige kliniek heeft zich helemaal gespecialiseerd in het verjongen van de ogen.  De ogen zijn de  spiegel van de ziel en daarom ook vaak het eerste waar mensen bij een ontmoeting naar kijken. De oogopslag vormt nou eenmaal belangrijk onderdeel bij het verkrijgen van een eerste indruk.

Een vermoeide uitstraling?

Helaas is het zo dat er verschillende factoren zijn waardoor je ogen er minder fris kunnen uitzien, met als gevolg een vermoeide, verouderde en soms zelfs een chagrijnige uitstraling en dit terwijl je je helemaal niet zo voelt! Door erfelijke factoren en veroudering kan er sprake zijn van hangende en vaak dikke en plooiende oogleden. Doordat de fibers in huid hun elasticiteit verliezen en de aanmaak van nieuwe cellen langzamer gaat naar mate we ouder worden, word je huid slapper en gaat deze over de ogen hangen. Daarnaast wordt door het verouderingsproces ook het bindweefsel rond de oogkassen slapper. Dit in combinatie met groter wordende oogkassen, maakt dat een deel van het vetweefsel, wat normaal in de oogkassen zit, gaat uitpuilen en zich onderhuids onder de ogen gaat ophopen.

In de afgelopen jaren is de ooglidcorrectie een van de meest gewilde cosmetische behandelingen geworden. Dit ook niet zo vreemd omdat de behandeling relatief snel en onder plaatselijke verdoving uitgevoerd wordt, met een significante cosmetische verbetering als resultaat. De resultaten van een ooglidcorrectie verschillen helaas sterk van kliniek tot kliniek. Artsen die wat minder ervaring hebben zijn vaak genoodzaakt om zich te beperken tot alleen de bovenoogleden en het verwijderen van een klein stukje huid. Dat is jammer want er komt vaak meer bij kijken om tot een optimaal esthetisch resultaat te komen. Om deze reden is het goed om te onderzoeken welke kliniek echt gespecialiseerd is in  het uitvoeren van ooglidcorrecties. Als je besluit om een ooglidcorrectie te laten uitvoeren, dan wil je natuurlijk wel waar voor je geld, dus het best haalbare resultaat, met zo weinig mogelijk risico.

Verjonging ooggebied

Bij Laurium Klinieken zijn wij al jaren gespecialiseerd in het verjongen van de ogen. Onze artsen doen bijna niet anders. Om tot een optimaal esthetisch resultaat van een ooglidcorrectie te komen, kan het nodig zijn om tijdens een behandeling meerdere medische technieken in te zetten. Onze artsen zijn zeer bekwaam om en beschikken over de juiste chirurgische vaardigheden om niet teveel en niet  te weinig huid weg te halen en onderhuidse vetpockets op een veilige en verantwoorde wijze te verwijderen. Naast hun bekwaamheid op het chirurgische deel van de ooglidcorrectie, kunnen onze artsen eveneens middelen als botox en injectables inzetten. Wat veel mensen niet weten, is dat de je met botox de wenkbrauwen kunt liften en met behulp van speciale injectables ook traangootjes en wallen kunt behandelen. Omdat onze artsen in het gebied rond de ogen niet alleen chirurgisch bekwaam zijn, maar ook over specifieke injectietechnieken beschikken om met behulp van injectables in het gebied rond de ogen te werken, onderscheidt Laurium Klinieken zich van vele andere aanbieders van ooglidcorrecties. Het is ook niet voor niets dat onze cliënten ons met gemiddeld een 9,4 beoordeeld hebben.

Meer informatie over ooglidcorrectie?

Lees hier meer informatie over een ooglidcorrectie.

Laurium Linschoten
(Woerden)

Laan van Overvliet 7
3461 HE Linschoten

+31 (0) 88 - 015 91 00
info@klinieklaurium.nl

Download routebeschrijving

Laurium Zoetermeer


Dadelgaarde 71
2723 BJ Zoetermeer

+31 (0) 88 - 015 91 00
info@klinieklaurium.nl

Download routebeschrijving

Online boeken