Bel voor een vrijblijvend consult:

088 - 015 91 00
Neem contact met mij op

Show menu

Wij vieren ons jubileum!

Kliniek Laurium bestaat 10 jaar! En dat willen wij natuurlijk niet ongemerkt voorbij laten gaan. Wij willen dit graag met u vieren en zullen daarom de komende periode leuke acties aanbieden. Ook hebben wij een nieuwe webshop gelanceerd, waar wij onze huidverzorgingsproducten op verkopen. Zo kunt u eenvoudig uw favoriete producten bestellen! U bezoekt onze webshop hier. De afgelopen tien jaar is er een hoop gebeurd en wij blikken hier graag met u op terug.

Start in 2007

Kliniek Laurium is ontstaan uit Entercare Academy, de opleidingsafdeling van het gerenommeerde medisch technische bedrijf Entercare in Linschoten. Cliënten van Entercare zijn onder andere cosmetisch artsen. Om deze artsengroep met de nieuwste producten en behandeltechnieken op te leiden, werkt het bedrijf nauw samen met zeer ervaren specialisten in de cosmetische geneeskunde.

Vanwege de toenemende vraag naar betrouwbare en betaalbare medisch cosmetische behandelingen, is in samenwerking met het opleidingsteam van Entercare, in 2007 Kliniek Laurium opgericht. Bij Kliniek Laurium bent u er dus zeker van dat u altijd door de meest bekwame artsen wordt behandeld.

Kliniek Laurium is begonnen als kliniek voor Botox, Filler en klein chirurgische behandelingen zoals ooglidcorrecties. De kliniek richt zich exclusief op non-invasieve behandelingen met een korte hersteltijd. Om een compleet pakket van correctie, preventie en onderhoud van de huid te kunnen bieden, heeft Kliniek Laurium al een jaar na oprichting het vak Huidtherapie toegevoegd.

ISO certificering

Kliniek Laurium heeft kwaliteit, hygiëne en klantvriendelijkheid hoog in het vaandel staan. Om deze aspecten continue te kunnen verbeteren, waarborgen en aantonen, hanteert Kliniek Laurium sinds vorig jaar een gecertificeerd kwaliteitssysteem.  Kliniek Laurium is een van de weinige klinieken in Nederland met het KIWA ISO 9001:2015 certificaat, wat internationaal bekend staat voor: kwaliteit en betrouwbaarheid.

Dankzij onze jarenlange ervaring binnen de cosmetische geneeskunde en het jaarlijks bezoeken aan het grootste Anti Aging wereldcongres in Monaco, zijn wij voortdurend op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en inzichten, welke na voldoende wetenschappelijk bewijs direct bij Kliniek Laurium worden doorgevoerd. Ook de komende jaren kunt u van Kliniek Laurium dus nog veel verwachten!

Wij kijken met een positieve blik terug op de afgelopen tien jaar en blijven ons de komende jaren vol enthousiasme inzetten voor ons motto:

“Een tevreden klant is het beste resultaat!”

11.04.2017

Deel op  Facebook / Twitter

Laurium Linschoten
(Woerden)

Laan van Overvliet 7
3461 HE Linschoten

+31 (0) 88 - 015 91 00
info@klinieklaurium.nl

Download routebeschrijving

Laurium Zoetermeer


Dadelgaarde 71
2723 BJ Zoetermeer

+31 (0) 88 - 015 91 00
info@klinieklaurium.nl

Download routebeschrijving

Online boeken