Bel voor een vrijblijvend consult:

088 - 015 91 00
Neem contact met mij op

Show menu

Vacature Operatieassistente (m/v) = vervuld

Vacature Operatieassistente (m/v) (Oproepkracht / ZZP)

Voor onze klinieken in Linschoten en Zoetermeer zijn wij op zoek naar een operatieassistent(e).

Laurium klinieken verleent esthetische plastische chirurgie op verschillende vakgebieden. De medische zorg – met een zeer persoonlijk accent – wordt gegeven in een prettige werkomgeving met veel hoogwaardige voorzieningen en geavanceerde apparatuur.

Laurium klinieken

Laurium klinieken, opgericht in 2006, is een privé kliniek met vestigingen in Linschoten (Woerden) en Zoetermeer. Wij zijn onder andere gespecialiseerd in: rimpelbehandelingen, boven – en onderooglidcorrecties, labia correcties, figuurcorrectie en Skincare. Service en klantvriendelijkheid vinden wij belangrijk. Het credo van Laurium klinieken luidt dan ook: “Een tevreden klant is het beste resultaat”.

Werkzaamheden

Naast de algemene taken behorende bij de functie, verzorgt de operatieassistente de begeleiding van de cliënten en draagt zorg voor de sterilisatie van het instrumentarium.

Functie-eisen

Onze ideale kandidaat is in het bezit van een afgerond diploma operatieassistent en is in staat zelfstandig, nauwkeurig en professioneel te kunnen werken. Flexibiliteit en goede communicatieve vaardigheden vinden wij ook erg belangrijk.

Wij zoeken een zelfstandige en flexibele operatieassistente op oproepbasis. Ook ZZP’ers zijn welkom te reageren als kandidaat. De werkdagen zijn veelal doordeweeks tussen 08.00 uur en 16.00 uur.

Solliciteren

Ben je geïnteresseerd in deze functie? Stuur dan je CV (met foto) en motivatiebrief voor 15 maart 2018 naar maaike@klinieklaurium.nl t.a.v. Maaike Pauw.

20.02.2018

Deel op  Facebook / Twitter

Laurium Linschoten
(Woerden)

Laan van Overvliet 7
3461 HE Linschoten

+31 (0) 88 - 015 91 00
info@klinieklaurium.nl

Download routebeschrijving

Laurium Zoetermeer


Dadelgaarde 71
2723 BJ Zoetermeer

+31 (0) 88 - 015 91 00
info@klinieklaurium.nl

Download routebeschrijving