Bel voor een vrijblijvend consult:

088 - 015 91 00
Neem contact met mij op

Show menu

Teosyal Perfecting Shield SPF30

Teosyal Advanced Perfecting Shield SPF30 is een innovatief thuisproduct uit de complete anti-aging Teosyal range. Met de goede eigenschappen van de Teosyal Advanced Filler in combinatie met een SPF30 zonbescherming. Specifiek ontwikkeld om:

  • huidvolume te behouden
  • ervoor te zorgen dat het vochtpeil in de huid in balans blijft
  • de huid egaal van kleur te laten stralen
  • optimale bescherming te bieden

Dagelijks wordt onze huid beïnvloed door o.a. diëten, UV-straling, levensstijl (slaap, roken, eten) en de vervuiling in de buitenlucht (vrije radicalen). Met het innovatieve product van Teosyal Advanced perfectioneren we de huid met een ‘shield’ om de penetratie van UV-stralen en vrije radicalen te voorkomen. De crème heeft tevens een lichte tint wat ervoor zorgt dat uw huid een mooie egale matte finish krijgt voor onder uw make-up. 

Resultaat

De Teosyal Advanced Perfecting Shield SPF30 geeft de huid volume, herstructureert de huid en geeft de huid een gezonde matte glans.

Gebruik

In de ochtend en in de middag aanbrengen op een schone huid, vermijdt direct contact met de ogen. Uitstekend te gebruiken als basis onder uw make-up. Geschikt om dagelijks het hele jaar door te gebruiken.

Bestellen

Teosyal Advanced Perfecting Shield SPF30 is verkrijgbaar in onze klinieken (Linschoten en Zoetermeer). U kunt de crème ook hier online bestellen

27.05.2016

Deel op  Facebook / Twitter

Laurium Linschoten
(Woerden)

Laan van Overvliet 7
3461 HE Linschoten

+31 (0) 88 - 015 91 00
info@klinieklaurium.nl

Download routebeschrijving

Laurium Zoetermeer


Dadelgaarde 71
2723 BJ Zoetermeer

+31 (0) 88 - 015 91 00
info@klinieklaurium.nl

Download routebeschrijving