Bel voor een vrijblijvend consult:

088 - 015 91 00
Neem contact met mij op

Show menu

Prik-ture Perfect

Wat?

De DermaPen is een klein apparaatje met minuscule naadjes, vergelijkbaar met de ooit oh zo populaire microneedling roller. Verschil met de roller is dat de DermaPen niet rolt, maar verticaal kleine gaatjes in de huid prikt. Klinkt eng, maar is het niet. De pen gaat subtieler te werk dan de roller en geeft groots effect. Na een kuurtje van ongeveer zes behandelingen krijgt u een strakkere en vollere huid en vermindering van fijne lijntjes en littekens. 

Waarom?

Rimpels, verslapping, littekens: zie het allemaal als schade. Gelukkig heeft de huid de fijne eigenschap dat het zichzelf kan repareren en door prikkels af te geven (in dit geval met de pen), gaat dat proces net even sneller. Als reactie wordt in de onderste huidlagen als een bezetene collageen aangemaakt. Heel goed, want dat zorgt voor een vollere huid en minder rimpels. Het resultaat is duidelijk zichtbaar na zo’n zes weken, maar na twee weken is al verbetering te zien. Als bonus verbetert de bloedsomloop naar het gezicht toe en dat zorgt voor een spectaculaire glow. Bovendien worden verjongende ingrediënten uit serums na een priksessie net een stukje dieper de huid in gesluisd. En dat zie je!

Wie?

In Hollywood is de DermaPen al wat langer bekend. Kim Kardashian postte ooit een ‘selfie’ van haar gezicht na de behandeling. Jennifer Garner greep naar de pen toen ze er na de bevalling van haar derde kind wel erg moe uitzag en Katy Perry ging met een paar DermaPen sessies haar acné-littekens te lijf. Er zijn ook mannelijke fans: Gerard Butler en Orlando Bloom.

Meer weten?

Wil je meer informatie over een behandeling met de DermaPen? Kijk dan bij huidverbetering

Bron:  Beau Monde, december 2013

02.01.2014

Deel op  Facebook / Twitter

Laurium Linschoten
(Woerden)

Laan van Overvliet 7
3461 HE Linschoten

+31 (0) 88 - 015 91 00
info@klinieklaurium.nl

Download routebeschrijving

Laurium Zoetermeer


Dadelgaarde 71
2723 BJ Zoetermeer

+31 (0) 88 - 015 91 00
info@klinieklaurium.nl

Download routebeschrijving