Bel voor een vrijblijvend consult:

088 - 015 91 00
Neem contact met mij op

Show menu

Peeling ook in de zomer?

De lente is in volle gang en de zomer is in aantocht. Heerlijk! De huid verdient in deze periode wel wat extra aandacht. Wij merken dat er veel misvatting bestaat over het ondergaan van een peeling tijdens deze zonnige dagen. Is dit nu wel of niet geschikt om te doen tijdens de lente- en zomermaanden?

Een peeling mag ook gewoon tijdens deze zonnige maanden worden ondergaan. Zowel chemische als cosmetische peelings zijn toegestaan en veilig, zolang je wel onze adviezen opvolgt na de behandeling. Het is zeer belangrijk om na een peeling je huid dagelijks goed te beschermen met een zonnebrandcrème bestaande uit minimaal factor 30. Ook als de zon niet zichtbaar schijnt, is het belangrijk dat je dit elke dag doet. Een peeling zorgt er namelijk voor dat de bovenste huidlaag wordt verwijderd, zodat een nieuwe huid tevoorschijn komt. Je huid is hierdoor extra gevoelig voor UV-straling. Zolang je ervoor zorgt dat je je huid regelmatig op een dag beschermt tegen deze straling, is er niets aan de hand!

Gebruik altijd SPF!

Bovendien is het altijd aan te raden om je huid te beschermen tegen UV-straling, ook als je geen peeling ondergaat! UV-straling is namelijk de grootste veroorzaker van schade aan de huid wat leidt tot pigmentvlekken en rimpels, of in het ergste geval zelfs huidkanker. Zorg er dus voor dat je het gebruik van een crème met SPF toepast in je dagelijkse huidverzorgingsroutine.

Skincare Lite behandeling

Kan jouw huid wel een goede oppepper gebruiken? Een Skincare Lite behandeling (cosmetische peeling) kun je ondergaan bij onze huidspecialist voor € 59,-.

14.05.2018

Deel op  Facebook / Twitter

Laurium Linschoten
(Woerden)

Laan van Overvliet 7
3461 HE Linschoten

+31 (0) 88 - 015 91 00
info@klinieklaurium.nl

Download routebeschrijving

Laurium Zoetermeer


Dadelgaarde 71
2723 BJ Zoetermeer

+31 (0) 88 - 015 91 00
info@klinieklaurium.nl

Download routebeschrijving

Online boeken