Bel voor een vrijblijvend consult:

088 - 015 91 00
Neem contact met mij op

Show menu

Nieuw in NL: 3D-Lipo

Kom jij ook maar niet af van die hardnekkige vetrolletjes, hoeveel je ook sport en wat voor dieet je ook volgt? Blijf je die ontsierende cellulitis op je billen en benen behouden ondanks een gezonde levensstijl? Dan is de nieuwste niet-chirurgische 3D-Lipo behandelmethode iets voor jou!

Verwijderen van vet, zonder snijden!

3D-Lipo is een revolutionaire 3-dimensionale behandelmethode voor het pijnloos verwijderen van lichaamsvet, het verstrakken van de huid en het behandelen van cellulitis. Geen enkele andere methode biedt zo een volledige en effectieve aanpak en kan zich met recht een alternatief voor liposuctie noemen. 3D-Lipo is geschikt voor zowel mannen als vrouwen.

3D-Lipo is geschikt om het vetweefsel in je lichaam, hals en gelaat veilig en gericht te behandelen, zonder dat er ook maar een naaldje aan te pas komt. De reeds behaalde resultaten zijn dermate goed, dat 3D-Lipo als finalist is genomineerd voor de Aesthetic Awards voor beste nieuwe technologie op het gebied van esthetische behandelingen wereldwijd.

Indicaties

Indicaties voor een 3D-Lipo behandeling zijn: buik, love handles, billen, onderbenen, zadeltassen, cellulitis, armen, onderkin, vetrollen op de rug, borsten (bij mannen) en een slappe huid.

Kliniek Laurium heeft de eer jouw deze unieke 3D-Lipo behandelmethode, als allereerste kliniek in Nederland, te kunnen aanbieden. Als kliniek voor cosmetische geneeskunde hebben wij geïnvesteerd in het 3D-Lipomed apparaat, de meest krachtige medische versie. Ons medisch team is door 3D-Lipo opgeleid om deze behandelingen veilig en correct uit te voeren. Mocht je willen weten of de 3D-Lipo behandelingen iets voor jou zijn, maak dan een afspraak voor een tijdelijk gratis vrijblijvend consult.

Meer over 3D-Lipo

Lees hier meer informatie over de 3D-Lipo.

09.10.2015

Deel op  Facebook / Twitter

Laurium Linschoten
(Woerden)

Laan van Overvliet 7
3461 HE Linschoten

+31 (0) 88 - 015 91 00
info@klinieklaurium.nl

Download routebeschrijving

Laurium Zoetermeer


Dadelgaarde 71
2723 BJ Zoetermeer

+31 (0) 88 - 015 91 00
info@klinieklaurium.nl

Download routebeschrijving