Bel voor een vrijblijvend consult:

088 - 015 91 00
Neem contact met mij op

Show menu

Nieuw: Botox Soft v.a. € 99

Wij hebben een nieuwe Botox behandeling bij Kliniek Laurium, namelijk de Botox Soft behandeling. Heeft u last van een beginnende rimpel? Dan is deze behandeling voldoende om de eerste lijntjes te laten verdwijnen! Botox Soft is ook zeer geschikt als preventieve behandeling voor het tegengaan van rimpels. Doordat bepaalde spieren in uw gezicht ontspannen zijn, is de kans op het ontstaan van rimpels minimaal.

Als u diepere rimpels heeft maar deze op een natuurlijke manier wilt vervagen, dan is de Botox Soft behandeling ook iets voor u! Uw rimpels verdwijnen dan niet in z’n geheel, maar worden wat vervaagd waardoor u weer een frisse uitstraling krijgt met wat fijne rimpels.

Lightversie van onze Botox behandeling

De Botox Soft behandeling is eigenlijk een lightversie van onze gewone Botox behandelingen. Dankzij onze microdoseringen en injecteertechnieken geeft deze behandeling je een frisse, natuurlijke uitstraling. Een eenvoudige behandeling die om de drie maanden herhaald dient te worden en u zo altijd voorziet van een fris en relaxed uiterlijk! U kunt een Botox Soft behandeling al ondergaan vanaf € 99,-!

Afspraak maken

Bel 0348 – 46 25 46 voor het maken van een afspraak, of stuur een bericht via ons contactformulier.

20.01.2014

Deel op  Facebook / Twitter

Laurium Linschoten
(Woerden)

Laan van Overvliet 7
3461 HE Linschoten

+31 (0) 88 - 015 91 00
info@klinieklaurium.nl

Download routebeschrijving

Laurium Zoetermeer


Dadelgaarde 71
2723 BJ Zoetermeer

+31 (0) 88 - 015 91 00
info@klinieklaurium.nl

Download routebeschrijving