Bel voor een vrijblijvend consult:

088 - 015 91 00
Neem contact met mij op

Show menu

Mijn eerste injectable

Naarmate men ouder wordt, neemt de stevigheid van de huid af en worden rimpels zichtbaar. Indien u dit als storend ervaart, kunnen injectables een oplossing bieden. Kliniek Laurium gebruikt hiervoor de veilige injectables van TEOSYAL. Deze injectables bestaan uit een heldere, niet-dierlijke, biologisch afbreekbare gel op basis van hyaluronzuur. Deze substantie komt van nature in de huid voor. Wij hebben voor iedere wens een passende injectable. Maar hoe gaat zo’n injectable behandeling in zijn werking?

Voor de behandeling

Voorafgaand aan de behandeling heeft u eerst een gesprek met één van onze cosmetisch artsen. Tijdens dit consult is het raadzaam om uw tijd te nemen en een aantal punten te bespreken:

  • Uw behoeften en verwachtingen van de behandeling.
  • De verschillende behandelopties.
  • Eventuele aanvullende producten die de werking van de behandeling versterken.  

Tijdens de behandeling

Onze artsen maken gebruik van een steriele fijne naald, gevuld met het benodigde materiaal (gel op basis van hyaluronzuur). De diepte van de injectie is afhankelijk van het type gel en het gewenste resultaat.

Oppervlakkige injecties hydrateren de huid en zorgen ervoor dat deze haar glans terug krijgt. Dit is het geval bij de Redensity I behandeling. Diepere injecties vullen rimpels op en creëren volume in het gelaat. Dit is het geval bij de overige injectables.

Onze injectables bestaan naast de hyaluronzuur gel ook uit een licht verdovingsmiddel, waardoor de behandeling zo comfortabel mogelijk is. Na de injectie zal de plek zachtjes gemasseerd worden zodat het product zich goed kan vormen.

De behandeling duurt ongeveer 20 minuten.

Na de behandeling

Het resultaat is in de meeste gevallen direct zichtbaar. Zogenoemde gaatjes tussen de huidcellen zijn opgevuld, waardoor rimpels verzachten of verdwijnen en het volume is hersteld.

Afhankelijk van uw huidtype kan het zijn dat u wat lichte blauwe plekken, of wat zwelling op de behandelde plek krijgt. Dit is slechts van tijdelijke aard. U kunt direct uw dagelijkse activiteiten hervatten.

Na gemiddeld 12 tot 18 maanden zal de gel op basis van hyaluronzuur door natuurlijke processen in de huid worden afgebroken.

01.07.2014

Deel op  Facebook / Twitter

Laurium Linschoten
(Woerden)

Laan van Overvliet 7
3461 HE Linschoten

+31 (0) 88 - 015 91 00
info@klinieklaurium.nl

Download routebeschrijving

Laurium Zoetermeer


Dadelgaarde 71
2723 BJ Zoetermeer

+31 (0) 88 - 015 91 00
info@klinieklaurium.nl

Download routebeschrijving