Bel voor een vrijblijvend consult:

088 - 015 91 00
Neem contact met mij op

Show menu

Last van een vermoeide blik?

Met deze make-up tips creëer je weer een frisse, wakkere blik in no time! 

Geef je gezicht kleur

Met een concealer werk je eenvoudig je wallen weg. Doe daarnaast een beetje bronzer op je gezicht voor wat kleur. 

Eyeliner en oogpotlood

Breng op je onderste wimperrand een lijntje aan met een wit oogpotlood. Hierdoor lijkt je oogwit groter. Met een eyeliner trek je een dun lijntje boven je bovenste wimpers. Zorg ervoor dat het lijntje aan het eind iets dikker is. 

Wenkbrauwen

Door meer ruimte te creëren boven je ogen en een oplichtende (highlighter) oogschaduw aan te brengen, lijken je ogen groter. Maak hiervoor je wenkbrauwen smaller en strakker. Epileer niet aan de bovenkant en aan de zijkant van je wenkbrauwen en maak ze niet te dun. Om je wenkbrauwen wat sprekender te maken, kun je ze iets donkerder kleuren met een wenkbrauwpotlood. 

Oogschaduw 

Breng een dunne laag lichte, zachtroze oogschaduw aan over het hele ooglid. Vervolgens breng je een oplichtende, beige oogschaduw net onder je wenkbrauw aan. Breng ook een lichte oogschaduw aan onder het oog, aan de binnenkant (bij de neus). Dit zorgt voor een grotere oogopslag. Op je ooglid zelf breng je een donkere, bruine oogschaduw aan. 

Wimpers

Krul je wimpers met een wimperkrultang en breng een dekkende laag mascara aan op je bovenste wimpers aan (niet op de onderste wimpers).

Willen deze tips toch niet werken dan kun je een ooglidcorrectie overwegen voor hangende oogleden, of een behandeling met een filler voor wallen. Kliniek Laurium werkt met een filler speciaal voor de traangootjes, waardoor wallen verdwijnen.

Vind hier meer informatie over een ooglidcorrectie of injectables.

09.07.2013

Deel op  Facebook / Twitter

Laurium Linschoten
(Woerden)

Laan van Overvliet 7
3461 HE Linschoten

+31 (0) 88 - 015 91 00
info@klinieklaurium.nl

Download routebeschrijving

Laurium Zoetermeer


Dadelgaarde 71
2723 BJ Zoetermeer

+31 (0) 88 - 015 91 00
info@klinieklaurium.nl

Download routebeschrijving