Bel voor een vrijblijvend consult:

088 - 015 91 00
Neem contact met mij op

Show menu

Gemiddeld uiterlijk meest aantrekkelijk

Uit divers onderzoek is gebleken dat we in onze westerse cultuur een gemiddeld gezicht het mooist vinden. Geen grote neus, geen kleine neus, maar net daar tussenin. Geen smalle, maar ook geen hele dikke lippen. Daarnaast zijn er nog twee dingen die we mooi vinden aan het gezicht, namelijk symmetrie en de ‘driehoek van de jeugd’.  

Symmetrie

We houden van een symmetrisch gezicht, een gezicht dat de juiste verhouding heeft en van een egale huid. Een sterke kaaklijn, smalle kin, grote ogen, hoge jukbeenderen en volle lippen vindt men over het algemeen ook aantrekkelijk. 

Driehoek van de jeugd

De driehoek van de jeugd wordt gevormd door hoge jukbeenderen en een strakke kaaklijn. Dit zorgt voor een jeugdige uitstraling die als aantrekkelijk wordt gezien. Naarmate we ouder worden verandert deze driehoek. De diepe lijnen van de neus-lippenplooi lopen uit in een brede, slappere kaaklijn. Dit zorgt voor een langwerpig gezicht dat er vermoeid en somberder uitziet, wat we minder mooi vinden. 

Net dat beetje hulp nodig?

Het belangrijkste is dat jezelf tevreden bent met je uiterlijk! Heb je toch iets wat je als storend ervaart? Dan is hier zeer eenvoudig iets aan te doen. Een ooglidcorrectie zorgt weer voor een frisse, open blik. Een peeling, of behandeling met de Enterpen zorgt voor een gladde, egale huid. Wat diepere lijnen in het gezicht zijn eenvoudig te verminderen met behulp van injectables. 

Bent u benieuwd waar wij u in kunnen helpen? Onze artsen adviseren u graag.

24.11.2014

Deel op  Facebook / Twitter

Laurium Linschoten
(Woerden)

Laan van Overvliet 7
3461 HE Linschoten

+31 (0) 88 - 015 91 00
info@klinieklaurium.nl

Download routebeschrijving

Laurium Zoetermeer


Dadelgaarde 71
2723 BJ Zoetermeer

+31 (0) 88 - 015 91 00
info@klinieklaurium.nl

Download routebeschrijving