Bel voor een vrijblijvend consult:

088 - 015 91 00
Neem contact met mij op

Show menu

Een Natural Glow op je gezicht

Wil je ook graag een frisse lentelook? Een glanzende huid is dan een must! Een doffe en matte huid zorgt er sneller voor dat je er vermoeid en ouder uitziet.

Natuurlijk kun je een tijdelijke glans uit een flesje of doosje halen, maar zorg er alleen wel voor dat het niet teveel glimt. Doseren dus. Kies bijvoorbeeld voor een foundation met een ‘glow-effect’, óf kies voor een highlight poeder om de jukbeenderen, neusbrug en de cupidoboog te accentueren.

Naast de tijdelijke glow die je kunt aanbrengen door middel van make-up, is een goede huidverzorging erg belangrijk. Je huid exfoliëren en goed hydrateren in combinatie met een gezonde levensstijl zorgt  voor een mooie glans op je gezicht van binnenuit.

Cosmetische peeling

Wil je een echte boost voor je huid? Dan is een cosmetische peeling aan te bevelen. Bij Kliniek Laurium werken we met diverse peelings die geschikt zijn voor bijvoorbeeld een droge, gevoelige, of een vette huid. Een peeling verbetert de huidstructuur door middel van exfoliëren. Het stimuleert daarnaast ook de aanmaak van nieuwe cellen. U heeft na een cosmetische peeling geen last van roodheid of ernstig vervellen. Het resultaat is vaak direct zichtbaar.

Een afspraak maken? Bel dan naar 088 – 015 91 00, of vul ons contactformulier hier in, dan neemt één van onze medewerkers contact met je op.

18.05.2016

Deel op  Facebook / Twitter

Laurium Linschoten
(Woerden)

Laan van Overvliet 7
3461 HE Linschoten

+31 (0) 88 - 015 91 00
info@klinieklaurium.nl

Download routebeschrijving

Laurium Zoetermeer


Dadelgaarde 71
2723 BJ Zoetermeer

+31 (0) 88 - 015 91 00
info@klinieklaurium.nl

Download routebeschrijving