Bel voor een vrijblijvend consult:

088 - 015 91 00
Neem contact met mij op

Show menu

5 vragen over een ooglidcorrectie

Een ooglidcorrectie is een populaire behandeling binnen een zeer brede leeftijdsgroep. Veel mensen vinden de stap zetten tot een ooglidcorrectie toch behoorlijk spannend en willen graag antwoord op een aantal vragen, zodat zij een juiste beslissing kunnen nemen.

In onze kliniek behandelen wij al jarenlang vele mensen met een ooglidcorrectie. Voorafgaand aan de behandeling ontvangen wij vaak vragen over deze behandeling. De 5 meest voorkomende vragen hebben wij voor u op een rijtje gezet. Wij nemen deze graag met u door.

1. Wanneer kiest u voor een ooglidcorrectie?

Indien uw zicht wordt verminderd door een overhangend ooglid, of als een overhangend ooglid leidt tot vermoeidheid dan is een bovenooglidcorrectie de oplossing. Ook wordt een bovenooglidcorrectie door veel mensen overwogen vanuit cosmetische redenen. 

Indien er juist sprake is van een vetophoping onder de ogen (wallen), is een onderooglidcorrectie een geschikte oplossing. Tijdens deze behandeling wordt het vet onder het oog herverdeeld. Dit is precisie werk, waardoor de behandeling meer tijd in beslag neemt dan een bovenooglidcorrectie.  

Afspraak maken

Indien u twijfelt of een ooglidcorrectie voor u geschikt is, kunt u een afspraak met onze artsen maken voor een vrijblijvend consult.

2. Hoe gaat een ooglidcorrectie in zijn werking?

Tijdens een ooglidcorrectie wordt een stukje overtollig vel van het ooglid verwijderd, waardoor uw blik frisser en ‘opener’ wordt. Voor een uitgebreide uitleg over een ooglidcorrectie kunt u onze video bekijken.

3. Is de ingreep van een ooglidcorrectie pijnlijk?

De correctie van de oogleden vindt plaats onder plaatselijke verdoving. U kunt een lichte druk of beweging voelen, maar geen pijn. Na de behandeling kan enige zwelling optreden, welke gevoelig kan zijn. Door uw ogen goed te koelen met bijvoorbeeld een ijsbril, natte kompressen of een zakje met diepvries erwten kunt u deze gevoeligheid tegengaan. Ook het innemen van een paracetamol kan uitkomst bieden.

4. Hoelang duurt een ooglidcorrectie?

Een correctie van de boven- of onderoogleden duurt minder dan een uur. Na de behandeling kunt u in alle privacy bijkomen in onze relax ruimte. Hier wordt u verzorgd door onze gastvrouw. Binnen een uur na de behandeling mag u alweer naar huis! Wij adviseren wel om iemand mee te nemen die u kan begeleiden tijdens uw reis naar huis.

5. Hoelang blijft het resultaat zichtbaar?

Gemiddeld blijft het resultaat van een ooglidcorrectie vijf tot vijftien jaar zichtbaar. Dit is afhankelijk van het natuurlijke verouderingsproces, dat zich helaas ook na de correctie voortzet.

Ooglidcorrectie voor €999,-

Onze aanbieding op een bovenooglidcorrectie is voor de laatste keer verlengd t/m 30 juni 2014! Bekijk de actie hier

21.05.2014

Deel op  Facebook / Twitter

Laurium Linschoten
(Woerden)

Laan van Overvliet 7
3461 HE Linschoten

+31 (0) 88 - 015 91 00
info@klinieklaurium.nl

Download routebeschrijving

Laurium Zoetermeer


Dadelgaarde 71
2723 BJ Zoetermeer

+31 (0) 88 - 015 91 00
info@klinieklaurium.nl

Download routebeschrijving