Bel voor een vrijblijvend consult:

088 - 015 91 00
Neem contact met mij op

Show menu

5 tips om nog mooier te worden

De beste beautytip is je goed voelen van binnen, dan straal je dit ook uit naar buiten. Natuurlijk zijn er ook genoeg manieren om je uiterlijk een handje te helpen. Deze 5 tips helpen je op weg om weer te stralen als nooit tevoren!

Schoonheidsslaapje

Na een drukke dag eens lekker op tijd naar bed doet wonderen. Uiteraard wel eerst je make-up goed verwijderen! Tijdens het slapen herstelt je huid zich en worden cellen vernieuwd. Als make-up niet goed verwijderd word, dan vertraagd dit proces.

Verantwoord eten

Naast dat het belangrijk is wát je eet, is het ook belangrijk hóe je eet. Door de dagelijkse drukte nemen wij vaak niet de tijd voor onze maaltijden. Je maag geeft echter pas na ongeveer 20 minuten aan of het vol zit of niet. Door snel te eten, eet je al snel te veel. Daarnaast zorgen de juiste voedingsstoffen voor een gezonde en glanzende huid.

Make-up

Make-up geeft soms net even dat extraatje. Het geeft je gezicht wat kleur, laat delen in het gezicht oplichten en maakt ogen vaak net even wat sprekender. Daarbij geldt vaak wel: less is more!

Sporten

Bewegen zorgt ervoor dat we lekkerder in ons vel zitten, de barbecue calorieën weer verbrand worden en dat onze doorbloeding verbeterd. Hierdoor krijgt uw gezicht meer kleur en straalt uw huid.

Huidtherapie

Is uw huid zeer onrustig en helpen bovenstaande tips niet? Dan kan een bezoekje aan een huidtherapeute wel eens een oplossing bieden. De huidtherapeuten bij Kliniek Laurium kunnen u helpen bij huidproblemen zoals: acné (littekens), pigmentvlekken, grove huidstructuur, huidveroudering en couperose. Kom eens langs voor een gratis consult!

07.07.2014

Deel op  Facebook / Twitter

Laurium Linschoten
(Woerden)

Laan van Overvliet 7
3461 HE Linschoten

+31 (0) 88 - 015 91 00
info@klinieklaurium.nl

Download routebeschrijving

Laurium Zoetermeer


Dadelgaarde 71
2723 BJ Zoetermeer

+31 (0) 88 - 015 91 00
info@klinieklaurium.nl

Download routebeschrijving