Bel voor een vrijblijvend consult:

088 - 015 91 00
Neem contact met mij op

Show menu

Ervaringen lippen

De ervaringen die onze klanten met ons delen zijn voor ons erg belangrijk. Een tevreden klant is immers het beste resultaat. Wij stellen het dan ook bijzonder op prijs als onze klanten hun ervaringen ook nog eens op de mail zetten of het plaatsen op onafhankelijke websites, zoals kliniekervaringen.nl. Onderstaand leest u een aantal inzendingen.

“Artsen zijn vriendelijk en realistisch”

Ik kom al sinds 2007 bij Kliniek Laurium voor mijn periodieke botox behandeling. De artsen daar zijn vriendelijk en realistisch over de resultaten. Nu wilde ik mijn liplijntjes laten doen maar vond dat eigenlijk doodeng. Ik was bang dat ik een Katherine Duck lip zou krijgen, maar dat was niet het geval. Dankzij hun injectables kunnen ze secuur en subtiel behandelen. Steeds als ik bij Laurium ben geweest voel ik me helemaal gelukkig.

Groetjes,

Leonie Schipper

“Secuur en subtiel behandelen”

 

“Super tevreden met het eindresultaat!”

 

“Speciale injectable voor de lippen”

Ik heb altijd hele dunne lippen gehad. Ik vond dit zeer storend in mijn gezicht. Met het gebruik van lippenstift werd dit nog eens extra benadrukt. Bij Kliniek Laurium werd mij tijdens een consult verzekerd dat mijn lippen op een hele natuurlijke manier voller konden worden. De arts had een speciale injectable voor de lippen. Ik ben super tevreden met het eindresultaat! Niemand ziet dat ik iets aan mijn lippen heb laten doen en ik kan nu met volle tevredenheid lippenstift dragen!

Mvg,

Lia van den Berg

Laurium Linschoten
(Woerden)

Laan van Overvliet 7
3461 HE Linschoten

+31 (0) 88 - 015 91 00
info@klinieklaurium.nl

Download routebeschrijving

Laurium Zoetermeer


Dadelgaarde 71
2723 BJ Zoetermeer

+31 (0) 88 - 015 91 00
info@klinieklaurium.nl

Download routebeschrijving

Online boeken