Bel voor een vrijblijvend consult:

088 - 015 91 00
Neem contact met mij op

Show menu

Kwaliteit

ISO 9001 : 2015 – Kwaliteitssysteem

Laurium klinieken is een van de weinige klinieken in Nederland met het KIWA ISO 9001:2015 certificaat, wat internationaal staat voor: kwaliteit en betrouwbaarheid. Onze werkwijze is vastgelegd volgens een formeel kwaliteitsmanagementsysteem. Dit betekent dat alle processen en handelingen, maar ook de controle hierop, nauwkeurig beschreven en geprotocolleerd zijn in een kwaliteitshandboek. Een kwaliteitssysteem moet continu aangepast worden aan nieuwe ontwikkelingen en eisen. Dit wordt jaarlijks getoetst. De toetsing wordt uitgevoerd door het kwaliteitszorgbedrijf KIWA, een onafhankelijke organisatie voor certificering. Het KIWA keurmerk waarborgt naast de kwaliteit en de professionaliteit van de medische staf, zaken als: hygiëne, infectiepreventie, sterilisatie, veiligheid en onderhoud van medische hulpmiddelen en apparatuur. Tenslotte worden ook klachten, nazorg en de mate van cliënttevredenheid getoetst.

Infectiepreventie

Het bedrijf Unic Medical Services inspecteert jaarlijks de kwaliteit ten aanzien van infectiepreventie binnen Laurium klinieken. De inspectie wordt uitgevoerd door de heer Kees Ballemans. De heer Ballemans is geregistreerd als ziekenhuishygiënist bij de Nederlandse Vereniging van Ziekenhuizen (www.nvz-ziekenhuizen.nl) en bij de Vereniging voor Hygiëne en Infectiepreventie in de Gezondheidszorg (www.vhig.nl).

Kwaliteit en veiligheid

Bij Laurium klinieken hechten we veel waarde aan de kwaliteit van de zorg die we leveren. In de kliniek maken we uitsluitend gebruik van lichaamseigen producten en producten die door het lichaam makkelijk kunnen worden afgebroken. De fillers die we gebruiken worden geproduceerd in Zwitserland (Genève) en behoren tot de meest veilige ter wereld. De botuline toxine die we gebruiken betreft de originele Botox® van de fabrikant Allergan. Het medisch team van Laurium klinieken is lid van alle relevante beroepsverenigingen. Dit betekent dat ze voldoen aan de strengste kwaliteitseisen op het gebied van de cosmetische geneeskunde.

U bent bij Laurium klinieken in alle opzichten in vertrouwde handen.

Laurium Linschoten
(Woerden)

Laan van Overvliet 7
3461 HE Linschoten

+31 (0) 88 - 015 91 00
info@klinieklaurium.nl

Download routebeschrijving

Laurium Zoetermeer


Dadelgaarde 71
2723 BJ Zoetermeer

+31 (0) 88 - 015 91 00
info@klinieklaurium.nl

Download routebeschrijving

Online boeken