Bel voor een vrijblijvend consult:

088 - 015 91 00
Neem contact met mij op

Show menu

Injectables Utrecht

Rimpelbehandelingen met injectables, ook wel fillers genoemd, worden steeds bekender bij het grote publiek. Daar waar het voorheen nog het best bewaarde geheim van acteurs, actrices en artiesten was, is een injectable behandeling tegenwoordig bijna net zo gewoon als het bezoekje aan de kapper, nagelstudio of schoonheidssalon geworden.

Injectable specialisten voor de regio Utrecht

In het Utrechtse dorpje Linschoten, op slechts 15 minuten rijden van Leidsche Rijn, Vleuten, Houten, De Meern, Montfoort en ongeveer 25 minuutjes vanuit Utrecht Centrum, is Laurium de eerste kliniek in het Groene Hart die zich ruim 10 jaar geleden specialiseerde in injectable behandelingen. De esthetisch artsen van de Laurium Klinieken hebben hun creatieve talenten zoals oog voor esthetiek en symmetrie met hun medische kennis en vaardigheden verenigd en hebben inmiddels duizenden mensen uit de provincie Utrecht naar tevredenheid behandeld.

Bij Laurium Klinieken doen wij geen enkele concessie aan kwaliteit en daarom werken wij alleen met het Zwitserse merk Teosyal, één van de beste hyaluronzuren ter wereld die onlangs zelfs de Amerikaanse FDA goedkeuring heeft gekregen. Hyaluronzuur van Teosyal is een lichaamseigen stof die door middel van een natuurlijk proces in een gel vorm wordt gefabriceerd. Het product is volkomen veilig en wordt, afhankelijk van waar het is geïnjecteerd, binnen circa 1  jaar door het lichaam weer afgebroken.

Indicaties injectables / fillers

Met injectables kunnen onze ervaren cosmetisch artsen de rimpels bij jouw neus, ogen, en mond gladstrijken, waardoor jij je natuurlijke frisse uitstraling behoudt of weer terugkrijgt! Naast het opvullen van huidplooien en/of rimpeltjes kan het product eveneens gebruikt worden voor het vergroten of accentueren van de  lippen, het wegnemen van wallen of het creëren van volume en het verbeteren van de huidconditie. Voor vergroting van de lippen maken wij gebruik van speciale lip filler die met gebruik van een speciaal apparaatje zeer gelijkmatig, accuraat en vrijwel pijnloos kunnen worden ingespoten. 

Ben jij woonachtig in de stad Utrecht of in de directe omgeving, zoals Leidsche Rijn, Vleuten, De Meern, Houten of Montfoort? Weet dan dat je beschik je over een gespecialiseerde en betrouwbare injectable kliniek direct bij jou in de regio! Linschoten ligt naast Woerden en op slechts 1000 meter van de snelweg A12 Utrecht – Den Haag. Bij de Laurium Klinieken kun je gratis voor de deur op eigen terrein parkeren.

Meer informatie over fillers?

Lees hier meer informatie over fillers van Teoxane.

Laurium Linschoten
(Woerden)

Laan van Overvliet 7
3461 HE Linschoten

+31 (0) 88 - 015 91 00
info@klinieklaurium.nl

Download routebeschrijving

Laurium Zoetermeer


Dadelgaarde 71
2723 BJ Zoetermeer

+31 (0) 88 - 015 91 00
info@klinieklaurium.nl

Download routebeschrijving

Online boeken