Bel voor een vrijblijvend consult:

088 - 015 91 00
Neem contact met mij op

Show menu

Injectables Rijswijk

Injectables kliniek in de regio Rijswijk

De cosmetisch artsen van Laurium Klinieken zijn gespecialiseerd in rimpelbehandelingen en hebben inmiddels duizenden mensen behandeld met Botox en/of Teosyal injectables. Speciaal voor de regio Den Haag, dus Rijswijk, Voorburg, Ypenburg, Nootdorp, Leidschendam, Wassenaar, Delft en Pijnacker heeft Laurium Klinieken een vestiging aan de rand van Zoetermeer geopend. Reis je met de auto dan ben je met circa 20 minuten aan de rand van Zoetermeer, alwaar Laurium Klinieken sinds 3 jaar gevestigd is. Je kunt gratis op eigen terrein parkeren en je wordt hartelijk ontvangen in een sfeervolle en comfortabele omgeving.

Statische rimpels zijn rimpels die veroorzaakt worden door het verouderen van de huid, roken en weersinvloeden zoals zonlicht en koude. Deze rimpels worden behandeld met zogenaamde injectables op basis van hyaluronzuur. De injectable wordt onder de rimpel ingespoten en lift deze als het ware omhoog waardoor de huid weer gelijk en glad wordt en de rimpel, afhankelijk van de diepte, zachter wordt of zelfs geheel verdwijnt. Naast rimpels en huidplooien wordt hyaluronzuur eveneens gebruikt voor vullen van ingevallen wangen en het vergroten van lippen. In dit laatste geval wordt ook wel gesproken over een lipfiller.

Injectables aanbiedingen

Wij hebben regelmatig aanbiedingen op onze injectable behandelingen.

Meer weten over injectables?

Bekijk via onderstaande button meer informatie, resultaten en prijzen van onze injectable behandelingen.

Teosyal injectables

Teosyal is een van de topmerken hyaluronzuur, een stof die van nature ook in je lichaam voorkomt. Dit betekend dat deze injectables door het lichaam worden geaccepteerd en vanzelf weer worden afgebroken. Injectables en lip fillers van hyaluronzuur worden gebruikt om een rimpel op te vullen, lippen te vergroten, wallen onzichtbaar te maken en ingevallen wangen meer volume te geven. Teosyal heeft voor al deze indicaties specifieke producten ontwikkeld die minimaal een jaar en maximaal twee jaar blijven zitten. Elders op deze website informeren wij u graag nader over Teosyal injectables.

Laurium Linschoten
(Woerden)

Laan van Overvliet 7
3461 HE Linschoten

+31 (0) 88 - 015 91 00
info@klinieklaurium.nl

Download routebeschrijving

Laurium Zoetermeer


Dadelgaarde 71
2723 BJ Zoetermeer

+31 (0) 88 - 015 91 00
info@klinieklaurium.nl

Download routebeschrijving

Online boeken