Bel voor een vrijblijvend consult:

088 - 015 91 00
Neem contact met mij op

Show menu

Injectables Nieuwegein

Kliniek voor injectables / fillers in de regio Nieuwegein

Vanuit Nieuwegein, Houten, IJsselstein of Vianen is het nog geen 25 minuutjes rijden naar het Utrechtse dorpje Linschoten. Je zou het misschien eerder verwachten in het Gooi of in Amsterdam-Zuid, maar Laurium is reeds 10 jaar de specialist in injectable behandelingen in het Groene Hart van Nederland. De cosmetisch artsen van de Laurium Klinieken houden zich vrijwel uitsluitend bezig met rimpelbehandelingen en hebben dus veel ervaring op dit specifieke gebied. Onze artsen leiden zelfs collega medici op die zich willen omscholen naar het vak van de cosmetische geneeskunde.

Bij Laurium Klinieken werken wij alleen met de allerbeste producten en daarom hebben wij bewust  gekozen voor de hyaluronzuren van het gerenommeerde Zwitserse merk Teosyal. Dit merk heeft als een van de weinige fabrikanten onlangs de Amerikaanse FDA goedkeuring gekregen waarmee de hoge kwaliteit van het product ook ondubbelzinnig is aangetoond. Hyaluronzuur is een stof die van nature ook in het menselijk lichaam voorkomt en wordt gemiddeld na circa een jaar weer biologisch afgebroken.

Rimpelbehandelingen met Teosyal RHA injectables

Of het nu gaat om de rimpeltjes die zijn ontstaan op je bovenlip, de karakteristieke kraaienpootjes bij je ogen of de lachrimpels bij je mondhoeken, Teosyal heeft er een specifiek product voor ontwikkeld om deze ouder makende kenmerken in je gezicht te verzachten zodat je er niet anders uitziet, maar wel frisser en jaren jonger. Uniek zijn de innovatieve RHA injectables van Teosyal. De afkorting RHA staat voor Resilient Hyaluronic Acid en betreft een injectable op basis van hyaluronzuur met elastisch eigenschappen. Dankzij de elasticiteit is het materiaal nauwelijks voelbaar en beweegt het mee met de mimiek van je gelaatsuitdrukkingen. RHA leidt dan ook tot een natuurlijker effect dan conventionele injectables of fillers op basis van hyaluronzuur. Voor een lipvergroting worden specifieke daarvoor ontwikkelde lip filler gebruikt die met een ingenieus apparaatje, de TeosyalPen, kunnen worden ingespoten. Dankzij gebruikmaking van de TeosyalPen kunnen onze artsen nog nauwkeuriger werken en de lipfiller met een consistenter flow inspuiten, waardoor de behandeling als veel minder pijnlijk wordt ervaren.

Bereikbaarheid vanuit regio Nieuwegein

Cliënten uit IJsselstein kunnen eenvoudig binnendoor rijden en via Benschop en Montfoort onze vestiging in Linschoten bereiken. Ben je woonachtig in Nieuwegein, Houten of Vianen? Vanaf knooppunt Oudenrijn rijd je over de snelweg A12 Utrecht – Den Haag in slechts 15 minuten naar de eerste cosmetische kliniek van de regio Utrecht-West!

Meer informatie over fillers?

Lees hier meer informatie over fillers van TEOXANE.

Laurium Linschoten
(Woerden)

Laan van Overvliet 7
3461 HE Linschoten

+31 (0) 88 - 015 91 00
info@klinieklaurium.nl

Download routebeschrijving

Laurium Zoetermeer


Dadelgaarde 71
2723 BJ Zoetermeer

+31 (0) 88 - 015 91 00
info@klinieklaurium.nl

Download routebeschrijving

Online boeken