Bel voor een vrijblijvend consult:

088 - 015 91 00
Neem contact met mij op

Show menu

Injectables Lansingerland

Wanneer rimpels ontstaan en in welke diepte en hoeveelheid is genetisch bepaald en verschilt dus van mens tot mens. Heeft u niet de genen voor eeuwige schoonheid, maar zou u er toch graag zo lang mogelijk jonger en fris uit willen zien, dan is dat tegenwoordig geen probleem. Dankzij de opkomst van botox en betaalbare veilige afbreekbare injectables op basis van de lichaamseigen stof hyaluronzuur, kunt u er eenvoudig iets aan laten doen.

De kliniek voor lip fillers en injectables van Lansingerland en omstreken

Kom jij uit Lansingerland, Bergschenhoek, Pijnacker, Moerkapelle of Zevenaar en ben je op zoek naar een gespecialiseerde injectable kliniek in jouw regio? In Zoetermeer bevindt zich op hoogstens 20 minuten rijden vanaf jouw woonplaats een vestiging van de Laurium Klinieken. Deze kliniek is al 10 jaar de specialist op het gebied van rimpelbehandelingen, lipvergroting, accentueren van de lippen en het weghalen van wallen.

Als wij spreken over rimpelbehandelingen dan moet je denken aan alle voorkomende rimpels die ontstaan door het verouderingsproces, roken of beschadiging door de zon of weersomstandigheden. Deze rimpels ontstaan vaak rond de mond zoals die verticale rimpeltjes op de bovenlip, ook wel barcode of rokerslijntjes genoemd, of in de mondhoeken. Ook veel voorkomende rimpels, en in sommige gevallen spreken we zelfs van plooien, zijn de rimpels tussen neus en lippen. Daarnaast zien we ook vaak de zogenaamde kraaienpootjes, de rimpeltjes die aan de zijkant van je ogen ontstaan. Deze worden met name goed zichtbaar bij het lachen of glimlachen. Al deze rimpels en huidplooien zijn uitstekend te behandelen met een zogenaamde injectables, ook wel fillers genoemd. Bij de Laurium Klinieken wordt uitsluitend met de beste merken gewerkt, vandaar de keuze voor het Zwitserse Teosyal, een van de weinige injectables die een Amerikaanse FDA goedkeuring hebben en dus aantoonbaar veilig zijn.

Wat veel mensen niet weten is dat injectables niet alleen voor rimpels gebruikt worden, maar ook om op sommige plaatsen volume te creëren. Hierbij kun je denken aan bijvoorbeeld een lipvergroting, een zeer populaire cosmetisch behandeling onder celebraties. Voor het vergroten van de lippen wordt een speciale lip filler gebruikt, een injectable welke speciaal is ontwikkeld voor toepassing in de lippen. Ook werken onze cosmetisch artsen met een injectable die speciaal is ontwikkeld voor het laten verdwijnen van wallen. Door het materiaal onder de ogen en in de traangootjes in te spuiten, wordt het schaduw effect weggenomen waardoor je direct een frissere, jongere en vitalere uitstraling krijgt.

Meer informatie over fillers?

Lees hier meer informatie over fillers.

Botox

De meest bekende rimpels zijn echter de fronsrimpel tussen de ogen, die het meest zichtbaar wordt bij het boos kijken en de horizontale rimpels op het voorhoofd die helemaal goed zichtbaar worden als je verbaasd kijkt. Deze rimpels worden veroorzaakt door het voortdurend aanspannen van spieren. Deze mimische rimpels worden doorgaans niet behandeld met injectables of fillers maar met Botox.

Laurium Linschoten
(Woerden)

Laan van Overvliet 7
3461 HE Linschoten

+31 (0) 88 - 015 91 00
info@klinieklaurium.nl

Download routebeschrijving

Laurium Zoetermeer


Dadelgaarde 71
2723 BJ Zoetermeer

+31 (0) 88 - 015 91 00
info@klinieklaurium.nl

Download routebeschrijving

Online boeken