Bel voor een vrijblijvend consult:

088 - 015 91 00
Neem contact met mij op

Show menu

Injectables Gouda

Woon je in of in de buurt van Gouda en zoek je een betrouwbare injectable kliniek voor rimpelbehandelingen?  Op slechts 20 minuten rijden van Gouda, Reeuwijk, Waddinxveen of Boskoop, kun je terecht bij de Laurium Klinieken op de locatie Linschoten of Zoetermeer. De Laurium Klinieken zijn al meer dan 10 jaar gespecialiseerd in het behandelen van o.a. rimpels met injectables op basis van hyaluronzuur. Met deze stof, welke van nature ook in het menselijke lichaam voorkomt, kunnen onze cosmetisch artsen zeer veel verouderingsverschijnselen voor jou uitstellen, verzachten of zelfs wegnemen. Hyaluronzuur is een tijdelijk middel. Afhankelijk van de behandelindicatie, blijft het materiaal tussen de 1 a 2 jaar zitten.

De Injectable Kliniek voor Gouda en omstreken

Met injectables, ook wel fillers genoemd, kunnen wij bij Laurium niet alleen rimpels en/of huidplooien opvullen, maar met lip filler ook lippen vergroten, de kaaklijn accentueren, het schaduweffect van de wallen onder de ogen wegnemen zodat deze minder opvallen, volume creëren en de algehele huidstructuur verbeteren. Je zult versteld staan van de esthetische verbeteringen die met injectables behaald kunnen worden. Voor alle indicaties zoals plooien, rimpels en fijne rimpeltjes rond de neus, ogen, voorhoofd en mond is er een speciaal daarvoor ontwikkelde injectable beschikbaar. Teosyal heeft voor een lipvergroting bijvoorbeeld een speciale lip filler ontwikkeld.

Bij Laurium Klinieken werken wij alleen met de allerbeste merken hyaluronzuur. Onze eerste keuze is dan ook het merk Teosyal uit Zwitserland, een van de 3 veiligste merken die zowel het Europese CE, als het zeer stringente Amerikaanse FDA keurmerk heeft.

injectables gouda

Optimaal resultaat met behoud van jouw eigen natuurlijke uitstraling

Onze artsen zijn ware kunstenaars als het gaat om het behandelen van de huid met injectables en hebben reeds duizenden cliënten naar tevredenheid behandeld. Onze cosmetisch artsen streven altijd naar een optimaal resultaat met behoud van jouw eigen natuurlijke uitstraling. Tijdens het vrijblijvende consult kun je aangeven welke rimpel of rimpels jou storen en zal de arts duidelijk advies geven over de mogelijkheden, de kosten en wat je van de behandeling mag verwachten.

Meer informatie over fillers?

Lees hier meer informatie over fillers.

Laurium Linschoten
(Woerden)

Laan van Overvliet 7
3461 HE Linschoten

+31 (0) 88 - 015 91 00
info@klinieklaurium.nl

Download routebeschrijving

Laurium Zoetermeer


Dadelgaarde 71
2723 BJ Zoetermeer

+31 (0) 88 - 015 91 00
info@klinieklaurium.nl

Download routebeschrijving

Online boeken