Bel voor een vrijblijvend consult:

088 - 015 91 00
Neem contact met mij op

Show menu

Injectables Den Haag

Laurium Klinieken bestaat al ruim tien jaar en is gespecialiseerd in rimpelbehandelingen en lipvergrotingen door middel van respectievelijk Botox, Injectables en lip fillers. Reeds duizenden tevreden cliënten gingen u voor. Laurium Klinieken zijn niet gevestigd in dure monumentale panden en doen niet aan dure reclame campagnes. Wij groeien dankzij mond tot mond reclame. Wij zijn ervan overtuigd dat tevreden cliënten de beste reclame is die je kunt hebben.

Bij Laurium Klinieken staat kwaliteit voorop, dus werken wij alleen met de beste merken en een team van zeer ervaren artsen. Onze Teosyal injectables en lip fillers zijn afkomstig van de Zwitserse farmaceut Teoxane. Alle fillers hebben het Europese CE en het strenge Amerikaanse FDA keurmerk. Daarnaast werken wij, als een van de weinige in Nederland, volgens een kwaliteitssysteem dat aantoonbaar ISO 9001 is gecertificeerd. Laurium Klinieken ziet streng toe op comfort, netheid, hygiëne en discretie binnen al haar vestigingen. Met deze combinatie, zijn wij als injectable kliniek in staat om scherpe tarieven te hanteren en tegelijkertijd de hoogste kwaliteit te garanderen.

Kliniek voor injectable behandelingen in de regio Den Haag

Overweeg je een rimpelbehandeling, maar zie je op tegen de verkeersdrukte, topprijzen en het parkeren in Den Haag ? Dan hebben wij goed nieuws voor jou! Ben je woonachtig in de regio Den Haag, bijvoorbeeld in Rijswijk, Voorburg, Ypenburg, Nootdorp, Leidschendam, Wassenaar, Delft, Pijnacker of Zoetermeer, dan ben je binnen maximaal 20 minuutjes rijden bij de vestiging van Laurium Klinieken in Zoetermeer. Eenvoudig en snel aan te rijden, gratis voor de deur parkeren en je betaald niet de hoofdprijs.

Met Teosyal injectables en lip fillers kunnen wij allerhande symptomen van huidveroudering bestrijden. Denk hierbij aan de rimpeltjes op je bovenlip, mondhoeken, bij de ogen en de plooien tussen neus en lippen. Voor elke rimpel hebben wij een injectable die daar specifiek voor ontwikkeld is. De huid is tenslotte niet overal even dik en ook rimpels zijn niet allemaal hetzelfde.

injectables den haag

Speciale lip fillers van Teosyal Kiss

Heb je dunne lippen of wil je gewoon met de modetrend van volle lippen mee? Dan is het goed om te weten dat wij bij Laurium Klinieken met speciale lip fillers werken die met de bewegingen van de lippen mee vormen. De lip filler wordt na verloop van tijd ook weer op natuurlijke wijze afgebroken, dus vindt je het achteraf te dik, dan weet je dat je er niet voor de rest van je leven aan vast zit. Uniek is dat al onze artsen bij het injecteren gebruikmaken van de Teosyalpen, een ingenieus apparaatje waardoor het resultaat nog mooier wordt en niet onbelangrijk, de behandeling vele malen minder pijnlijk.

Meer informatie over fillers?

Lees hier meer informatie over fillers.

Laurium Linschoten
(Woerden)

Laan van Overvliet 7
3461 HE Linschoten

+31 (0) 88 - 015 91 00
info@klinieklaurium.nl

Download routebeschrijving

Laurium Zoetermeer


Dadelgaarde 71
2723 BJ Zoetermeer

+31 (0) 88 - 015 91 00
info@klinieklaurium.nl

Download routebeschrijving

Online boeken