Bel voor een vrijblijvend consult:

088 - 015 91 00
Neem contact met mij op

Show menu

Injectables Alphen aan den Rijn

Injectable & Botox Klinieken in de omgeving Alphen a/d Rijn en Leiden

Ben jij ingezetene van de plaats Alphen aan de Rijn, Leiden, Zoeterwoude, Benthuizen of Voorschoten en zoek je een ervaren en betrouwbare kliniek voor rimpelbehandelingen bij jou in de buurt? Binnen 25 autominuten rijden bereikt je de vestiging van de bekende Laurium Klinieken in Zoetermeer. Laurium bestaat inmiddels 10 jaar, is aangemeld bij de Inspectie voor de gezondheidzorg (IZG) en werkt als een van de weinige klinieken in Nederland met een stringent kwaliteitssysteem dat ISO 9001:2015 is gecertificeerd.

De cosmetisch artsen van Laurium Klinieken zijn gespecialiseerd in rimpelbehandelingen en hebben inmiddels duizenden mensen behandeld met Botox en/of Teosyal injectables. Op deze website informeren wij u graag nader over Teosyal injectables, ook wel fillers genoemd. Teosyal is een van de topmerken hyaluronzuur, een stof die van nature ook in je lichaam voorkomt. Dit betekend dat deze injectables door het lichaam worden geaccepteerd en vanzelf weer worden afgebroken. Injectables en lip fillers van hyaluronzuur worden gebruikt om een rimpel op te vullen, lippen te vergroten, wallen onzichtbaar te maken en ingevallen wangen meer volume te geven. Teosyal heeft voor al deze indicaties specifieke producten ontwikkeld die minimaal een jaar en maximaal twee jaar blijven zitten.

Dynamische rimpels en statische rimpels

Rimpels kunnen worden onderverdeeld in dynamische rimpels en statische rimpels.

Dynamische rimpels worden veroorzaakt door het aanspannen van zogenaamde mimische spieren die gelaatsuitdrukkingen tonen. Dynamische rimpels worden dus met name zichtbaar bij het samentrekken van spieren in je gezicht, zoals bijvoorbeeld gebeurt bij lachen, huilen en boos, verbaasd of geconcentreerd kijken.

Statische rimpels zijn rimpels altijd zichtbaar zijn en worden veroorzaakt door de onderliggende mimische spieren en afname van collageen en elastine in de huid. Hoe ouder we worden, hoe meer statische rimpels er verschijnen. Naast leeftijd zijn er ook andere factoren die een rol spelen bij het ontstaan van rimpels. Denk hierbij aan erfelijkheid, ongezonde levensstijl, schade door zon en weersinvloeden, drankgebruik en roken.

Dynamische rimpels worden doorgaans preventief of curatief behandeld met Botox en statische rimpels en/of plooien met injectables / fillers.

Waarom kiezen voor Laurium Klinieken?

Bij Laurium Klinieken werken wij met:

  • zeer ervaren artsen op het gebied van rimpelbehandelingen,
  • volgens een ISO 9001:2015 gecertificeerd kwaliteitssysteem,
  • met vaste protocollen ten aanzien van o.a. behandeling en hygiëne,
  • en uitsluitend A-merken hyaluronzuur en botuline toxine type A

De Laurium Klinieken hebben bewust gekozen voor Teosyal, een Zwitsers merk hyaluronzuur die naast de Europese CE markering, eveneens de stringente Amerikaanse FDA goedkeuring heeft. Wereldwijd zijn al miljoenen mensen met Teosyal behandeld. In de afgelopen 10 jaar dat de Laurium Klinieken met dit merk werkt, heeft zich nog geen enkele complicatie voorgedaan.

Meer informatie over injectables

Lees hier meer informatie over injectables.

Laurium Linschoten
(Woerden)

Laan van Overvliet 7
3461 HE Linschoten

+31 (0) 88 - 015 91 00
info@klinieklaurium.nl

Download routebeschrijving

Laurium Zoetermeer


Dadelgaarde 71
2723 BJ Zoetermeer

+31 (0) 88 - 015 91 00
info@klinieklaurium.nl

Download routebeschrijving

Online boeken