Bel voor een vrijblijvend consult:

088 - 015 91 00
Neem contact met mij op

Show menu

Fillers Rijswijk

Filler kliniek regio Rijswijk

Rimpels die niet door spiersamentrekkingen worden veroorzaakt noemen we statische rimpels. Deze rimpels zijn voortdurend zichtbaar en zijn veroorzaakt door factoren als huidveroudering, zonlicht, roken of erfelijkheid. Deze rimpels worden niet met Botox behandeld, maar met fillers. Bij Laurium Klinieken wordt uitsluitend gewerkt met het Zwitserse A-merk Teosyal. Bij dit merk is de productveiligheid onomstotelijk bewezen. Teosyal wordt al jaren wereldwijd toegepast en heeft naast een Europese CE-markering ook de goedkeuring van de stringente Amerikaanse FDA verkregen.

Laurium Klinieken heeft een vestiging aan de rand van Zoetermeer welke uitstekend bereikbaar is voor mensen uit de regio Rijswijk, Den Haag, Voorburg, Ypenburg, Nootdorp, Leidschendam, Wassenaar, Delft en Pijnacker. Met de auto ben je met ongeveer 20 minuten bij onze vestiging waar je gratis kunt parkeren.

Filler behandeling bij Laurium Klinieken

Teosyal fillers

De cosmetisch artsen van Laurium Klinieken zijn gespecialiseerd in rimpelbehandelingen en hebben inmiddels duizenden mensen behandeld met Botox en/of Teosyal injectables. Elders op deze website informeren wij u graag nader over Teosyal injectables, ook wel fillers genoemd. Teosyal is een van de topmerken hyaluronzuur, een stof die van nature ook in je lichaam voorkomt. Dit betekend dat deze injectables door het lichaam worden geaccepteerd en vanzelf weer worden afgebroken. Injectables en lip fillers van hyaluronzuur worden gebruikt om een rimpel op te vullen, lippen te vergroten, wallen onzichtbaar te maken en ingevallen wangen meer volume te geven. Teosyal heeft voor al deze indicaties specifieke producten ontwikkeld die minimaal een jaar en maximaal twee jaar blijven zitten.

Filler aanbiedingen

Wij hebben regelmatig aanbiedingen op onze filler behandelingen.

Meer weten over fillers?

Bekijk via onderstaande button meer informatie, resultaten en prijzen van onze filler behandelingen.

Laurium Linschoten
(Woerden)

Laan van Overvliet 7
3461 HE Linschoten

+31 (0) 88 - 015 91 00
info@klinieklaurium.nl

Download routebeschrijving

Laurium Zoetermeer


Dadelgaarde 71
2723 BJ Zoetermeer

+31 (0) 88 - 015 91 00
info@klinieklaurium.nl

Download routebeschrijving

Online boeken