Bel voor een vrijblijvend consult:

088 - 015 91 00
Neem contact met mij op

Show menu

Botox Utrecht

Botox specialisten voor Utrecht en Leidsche Rijn

Laurium Klinieken is de eerste Botox en injectable kliniek ik het Groene Hart van Nederland. In het historische Utrechtse dorp Linschoten is Laurium al 10 jaar het vertrouwde adres voor rimpelbehandelingen met Botox en injectables. Onze cliënten komen met name uit de regio ten zuid westen van Utrecht, dus Leidsche Rijn, Vleuten, Houten, De Meern, Montfoort en Woerden.

Botox aanbiedingen

Wij hebben regelmatig aanbiedingen op onze Botox behandelingen.

Meer weten over Botox?

Bekijk via onderstaande button meer informatie, resultaten en prijzen van onze Botox behandelingen.

Wat is Botox?

Met Botox kunnen rimpels behandeld worden die door dynamische / mimische spieren worden veroorzaakt. Mimische spieren gebruik je middels gelaatstrekkingen uit te drukken. Meestal gebeurt dat zonder dat je het zelf in de gaten hebt. Sommige mensen fronzen uit gewoonte continu hun wenkbrauwen waardoor de zogenaamde fronsrimpel kan ontstaan. Zij zijn niet boos, maar kijken boos. Door middel van een paar prikjes Botox zullen de spieren die dit veroorzaken minder sterk worden zodat de rimpel verzacht of zelfs geheel verdwijnt.

Alle rimpelbehandelingen met Botox worden bij Laurium Klinieken door uiterst ervaren artsen uitgevoerd. De artsen die bij Laurium Klinieken werken zijn afgestudeerde basisartsen die zich na hun opleiding verder gespecialiseerd hebben in cosmetische geneeskunde en enkel nog Botox en injectable behandelingen uitvoeren. Dankzij hun specialisatie hebben zij inmiddels duizenden mensen behandeld en zijn daarom zeer bekwaam op dit gebied.

Hoe werkt Botox?

Een rimpelbehandeling met Botox heeft twee effecten:

  1. De prikkel van de zenuw naar de spier wordt geblokkeerd, waardoor de spier, welke de rimpel veroorzaakt, minder sterk of zelfs inactief wordt. Rimpels die door mimische spieren veroorzaakt worden zijn bijvoorbeeld de bekende kraaienpootjes en de horizontale rimpels in het voorhoofd.
  2. De prikkel van de zenuw naar de zweetklieren wordt geblokkeerd waardoor deze geen zweet meer kan produceren.

Wat veel mensen niet weten is dat Botox (oftewel Botuline Toxine) in de geneeskunde al tientallen jaren gebruikt wordt, al voordat men er achter kwam dat het ook prima voor de behandeling van rimpels geschikt is. Het medicament Botox wordt in de curatieve geneeskunde met name ingezet tegen dystonie, spasmen, vaginisme, scheelkijken, tandenknarsen / kaakklemmen, overmatig transpireren, een over actieve blaas, depressie, migraine etc. etc. Botox wordt dus al decennia lang bij miljoenen mensen gebruikt en is onomstotelijk een bewezen veilig product.

Laurium Linschoten
(Woerden)

Laan van Overvliet 7
3461 HE Linschoten

+31 (0) 88 - 015 91 00
info@klinieklaurium.nl

Download routebeschrijving

Laurium Zoetermeer


Dadelgaarde 71
2723 BJ Zoetermeer

+31 (0) 88 - 015 91 00
info@klinieklaurium.nl

Download routebeschrijving

Online boeken