Bel voor een vrijblijvend consult:

088 - 015 91 00
Neem contact met mij op

Show menu

Botox Rijswijk

Botox specialisten voor regio Rijswijk

Laurium Klinieken is een esthetische privé kliniek waar je terecht kunt voor rimpelbehandelingen met Botox en/of injectables en kleine chirurgische ingrepen zoals ooglidcorrecties en schaamlipcorrecties. Laurium Klinieken heeft sinds 2015 een vestiging geopend aan de rand van Zoetermeer om zo beter bereikbaar te zijn voor mensen uit de regio Rijswijk, zoals Den Haag, Voorburg, Ypenburg, Nootdorp, Leidschendam, Wassenaar, Delft en Pijnacker. Met de auto ben je met ongeveer 20 minuten bij onze vestiging in Zoetermeer. Hier kun je gratis parkeren op eigen terrein.

Botox aanbiedingen

Wij hebben regelmatig aanbiedingen op onze Botox behandelingen.

Meer weten over Botox?

Bekijk via onderstaande button meer informatie, resultaten en prijzen van onze Botox behandelingen.

Botox behandeling in Laurium Klinieken

Wat is Botox?

Al meer dan 10 jaar zijn de Laurium Klinieken gespecialiseerd in het behandelen van rimpels met Botox (botuline toxine). Wat veel mensen niet weten is dat Botox een geregistreerde handelsnaam is van farmaceut Allergan. Dit betekent dat alleen klinieken die met de echte Botox werken, de merknaam Botox mogen gebruiken. Er zijn diverse merken van botuline toxine zoals Bocouture, Dysport en Azzalure. Het doel is hetzelfde, maar de effectiviteit en uitwerking verschilt per merk. Bovendien is er nog goedkope, merkloze botuline toxine verkrijgbaar. Deze botuline toxine is van dubieuze kwaliteit en zeer goedkoop in te kopen. Dit leidt ertoe dat de behandelprijzen dan ook erg laag zijn. Goedkoop is vaak duurkoop. De effecten van de behandeling zijn veel korter zichtbaar en nog belangrijker is dat je na gebruik van dit materiaal vaak bijwerkingen kunt verwachten.

Bij de Laurium Klinieken werken onze artsen alleen met het originele merk Botox. Met Botox kunnen rimpels behandeld worden die door dynamische / mimische spieren worden veroorzaakt. Mimische spieren gebruik je middels gelaatstrekkingen uit te drukken.

Laurium Linschoten
(Woerden)

Laan van Overvliet 7
3461 HE Linschoten

+31 (0) 88 - 015 91 00
info@klinieklaurium.nl

Download routebeschrijving

Laurium Zoetermeer


Dadelgaarde 71
2723 BJ Zoetermeer

+31 (0) 88 - 015 91 00
info@klinieklaurium.nl

Download routebeschrijving

Online boeken