Bel voor een vrijblijvend consult:

088 - 015 91 00
Neem contact met mij op

Show menu

Botox Nieuwegein

Laurium, jouw Botox kliniek in de regio Nieuwegein

Kom jij uit de omgeving van Nieuwegein, Houten, IJsselstein of Vianen, dan ben je niet langer afhankelijk van een schoonheidssalon waar toevallig af en toe ook een keertje een dokter komt “prikken”. Op een afstand van ongeveer 15 minuutjes rijden, bevindt zich in het Utrechtse dorpje Linschoten een gespecialiseerde Botox en injectable kliniek met 10 jaar ervaring. Bij Laurium Klinieken wordt in optimale hygiënische omstandigheden en conform alle geldende normen, wet en regelgeving gewerkt. Bovendien zijn de Laurium Klinieken aangemeld bij de Inspectie voor Gezondheidszorg en is de kliniek, als een van de weinigen in Nederland, ISO 9001:2015 gecertificeerd op het gebied van kwaliteit en veiligheid!

Botox aanbiedingen

Wij hebben regelmatig aanbiedingen op onze Botox behandelingen.

Meer weten over Botox?

Bekijk via onderstaande button meer informatie, resultaten en prijzen van onze Botox behandelingen.

Zeer ervaren cosmetisch artsen

Onze cosmetisch artsen behoren tot de meest ervaren van Nederland en hebben zich na hun opleiding geneeskunde, verder gespecialiseerd in het voorkomen en behandelen van rimpels door middel van Botox en injectables. Omdat zij dagelijks niets anders doen dan injecteren, hebben zij in de afgelopen jaren reeds duizenden mensen behandeld en zijn zij zeer kundig en bekwaam op dit specifieke gebied.

Behandeling van voorhoofdsrimpels met Botox.

Behandeling van kraaienpootjes met Botox.

Bij het grote publiek is Botox het meest bekende merk van Botuline Toxine. Naast Botox heb je eveneens merken zoals Bocouture, Azzalure, Dysport etc. Bij de Laurium klinieken werken onze artsen alleen met het originele merk Botox.

Met Botox kunnen de dynamische rimpels behandeld worden. Dit zijn de rimpels die verschijnen als we fronsen, lachen, huilen, boos of verbaasd kijken. In veel gevallen hebben mensen van zichzelf al een beetje een fronsende, boze of verbaasde blik. Vaak is een dergelijke gelaatsuitdrukking een gewoonte geworden en realiseren mensen zich niet dat zij standaard zo zijn gaan kijken. Ten gevolge van het continue aanspannen van de gezichtsspieren kunnen derhalve ook hoofdpijnklachten ontstaan. Bij mensen die voortdurend fronsen of met opgetrokken wenkbrauwen kijken, is een dynamische rimpel vaak permanent geworden en blijft deze ook bij ontspanning in de huid staan. Door middel van een paar kleine prikjes Botox worden de dynamische / mimische spieren minder actief gemaakt waardoor de rimpel zachter wordt of zelfs geheel verdwijnt. Dit is uiteraard afhankelijk van je leeftijd, huidconditie en diepte van de rimpel. Voorbeelden van dynamische rimpels zijn de kraaienpootjes aan de zijkant van je ogen, de fronsrimpel tussen je wenkbrauwen en de horizontale rimpels in het voorhoofd.

Statische rimpels

Naast dynamische rimpels bestaan er ook statische rimpels. Dit zijn rimpels of plooien die permanent zichtbaar zijn ten gevolge van het verouderingsproces van de huid, levensstijl, roken, zonbeschadiging, erfelijke factoren of dynamische rimpels die uiteindelijk permanent zichtbaar zijn geworden en dus in principe ook statische zijn geworden. Statische rimpels worden niet behandeld met Botox, maar met een zogenaamde injectable, ook wel filler genoemd. Bij Laurium Klinieken werken wij met hyaloronzuur, een stof die van nature ook al in het menselijk lichaam voorkomt en na verloop van tijd, bij ons gemiddeld 1,5 jaar, geleidelijk weer biologisch wordt afgebroken. Bij Laurium Klinieken werken wij uitsluitend met het gerenommeerde Zwitserse merk TEOSYAL (TEOXANE), een van de weinige merken die naast het CE-merk voor de Europese markt, ook de stringente FDA goedkeuring voor de Amerikaanse markt heeft gekregen.

Laurium Linschoten
(Woerden)

Laan van Overvliet 7
3461 HE Linschoten

+31 (0) 88 - 015 91 00
info@klinieklaurium.nl

Download routebeschrijving

Laurium Zoetermeer


Dadelgaarde 71
2723 BJ Zoetermeer

+31 (0) 88 - 015 91 00
info@klinieklaurium.nl

Download routebeschrijving

Online boeken