Bel voor een vrijblijvend consult:

088 - 015 91 00
Neem contact met mij op

Show menu

Botox Gouda

Laurium Klinieken, dé botox kliniek in de regio Gouda

Laurium klinieken is dé Botox kliniek in de regio Gouda. Waarom zijn wij het juiste adres voor je rimpelbehandeling?

  • Wij zijn één van de weinige klinieken in Nederland met het KIWA ISO 9001:2015 certificaat, wat internationaal staat voor: kwaliteit en betrouwbaarheid.
  • Onze artsen hebben tientallen jaren ervaring op het gebied van Botox en injectable behandelingen.
  • Wij gebruiken enkel het echte merk BOTOX®.
  • Onze artsen werken altijd aan een natuurlijk resultaat.

Botox aanbieding

Wij hebben zeer regelmatig aantrekkelijke acties op onze rimpelbehandelingen.

Meer weten over Botox?

Bekijk via onderstaande button meer informatie, resultaten en prijzen van onze Botox behandelingen.

Bereikbaarheid Botox kliniek regio Gouda

Woon je in Gouda of omgeving en ben je opzoek naar een gespecialiseerde kliniek voor rimpelbehandelingen met Botox of injectables?

Vanaf de plaatsen Gouda, Moordrecht, Reeuwijk, Waddinxveen, Bodegraven, of Boskoop, ben je in een mum van tijd bij een van de Laurium Klinieken. Je hebt in de regio Gouda de keuze uit twee locaties, Linschoten (Woerden) of Zoetermeer. Gouda ligt precies tussen deze vestigingen in. Naar beide locaties is het slechts 20 minuten rijden voor uw Botox of injectable behandeling. Beide vestigingen liggen dicht bij de afslag vanaf de snelweg A12 en je kunt voor de deur parkeren. Botox behandelingen zijn perfect te plannen, waardoor je vrijwel altijd direct behandeld kunt worden.

Dynamische rimpels

Met Botox kunnen de zogenaamde dynamische rimpels behandeld worden. Dit zijn de rimpels die veroorzaakt worden door de mimische spieren. Bij elke emotie worden bepaalde spieren in de gezicht samengetrokken en worden deze rimpels zichtbaar. De meest bekende dynamische rimpels zijn de fronsrimpels, de horizontale voorhoofdsrimpels en de rimpels aan de zijkant van de ogen, ook wel kraaien pootjes genoemd. Na verloop van tijd zullen deze rimpels blijvend zichtbaar worden. Bij de een helaas wat eerder dan bij de ander. We zien tegenwoordig steeds meer cliënten die bij de Laurium Klinieken preventief een botox prikje komen halen waardoor men het ontstaan van een permanente rimpel voor is.

Botoxbehandeling van de voorhoofdsrimpels.

Zogenaamde statische rimpels worden vaak veroorzaakt door een verouderende huid, levensstijl, roken, zonbeschadiging of erfelijke factoren. Ook kunnen dynamische rimpels, als deze nooit behandeld zijn, in een dynamische en tegelijker tijd statische rimpel veranderen. In dit geval is een combinatie van een Botox en Injectable behandeling vaak de oplossing.

Natuurlijk resultaat met Botox

Veel mensen die voor het voor eerst bij ons voor een Botox behandeling komen, spreken soms hun angst voor een onnatuurlijk resultaat uit. Wij kunnen deze angst gelukkig al snel wegnemen. Door Hollywood sterren en bekende Nederlanders die volledig zijn doorgeschoten en als emotieloze zombies met pokerfaces door het leven lijken te gaan, heeft de naam Botox een negatieve lading gekregen. Waar niet over gesproken wordt, is dat er nog veel meer bekende en onbekende mensen zijn die regelmatig een botox behandeling ondergaan, maar dit gewoon met mate doen. Deze zwijgende meerderheid ziet er dankzij een natuurlijk resultaat nog heel goed uit en vertellen de buitenwereld gezegend te zijn met goede genen. Gelukkig komen BN’ers er tegenwoordig gemakkelijker voor uit en wordt Botox steeds vaker een algemeen geaccepteerde schoonheidsbehandeling.

Laurium Linschoten
(Woerden)

Laan van Overvliet 7
3461 HE Linschoten

+31 (0) 88 - 015 91 00
info@klinieklaurium.nl

Download routebeschrijving

Laurium Zoetermeer


Dadelgaarde 71
2723 BJ Zoetermeer

+31 (0) 88 - 015 91 00
info@klinieklaurium.nl

Download routebeschrijving

Online boeken