Bel voor een vrijblijvend consult:

088 - 015 91 00
Neem contact met mij op

Show menu

Botox Den Haag

De Botox kliniek in de regio Den Haag

Denk jij nog steeds dat je voor een rimpelbehandeling met Botox of een lipvergroting met lipfiller alleen op een dure privékliniek middenin de stad aangewezen bent? Dan hebben wij goed nieuws voor jou!  Speciaal voor de regio Den Haag, dus Rijswijk, Voorburg, Ypenburg, Nootdorp, Leidschendam, Wassenaar, Delft en Pijnacker heeft Laurium Klinieken een vestiging aan de rand van Zoetermeer geopend. Laurium Klinieken bestaat al sinds 2006 en heeft zich gespecialiseerd in o.a. het behandelen van rimpels en vergrotingen van de lippen door middel van Botox, Teosyal Injectables en RHA lip fillers.

Reis je met de auto dan ben je met circa 20 minuten aan de rand van Zoetermeer, alwaar Laurium Klinieken sinds 3 jaar gevestigd is. Je kunt gratis op eigen terrein parkeren en je wordt hartelijk ontvangen in een sfeervolle en comfortabele omgeving.

Botox aanbieding

Wij hebben zeer regelmatig aantrekkelijke acties op onze rimpelbehandelingen.

Meer weten over Botox?

Lees via onderstaande button meer informatie over Botox.

Fronsrimpels, kraaienpootjes en voorhoofdrimpels

Met Botox behandelen wij de dynamische rimpels in het gelaat zoals fronsrimpels, rimpels bij de ogen, ook wel kraaienpootjes genoemd en de horizontale rimpels in het voorhoofd. Botox is het originele merk van het medicament Botuline Toxine. Botox is een geregistreerd middel en valt onder de geneesmiddelenwet, hetgeen aangeeft dat het een volkomen veilig product betreft.  Met Botox zorgen we ervoor dat de mimische spiertjes die jouw rimpel veroorzaken, minder actief worden. De Botox blokkeert het signaal van de zenuw die normaal gesproken naar het spiertje gaat om deze aan te spannen. Omdat je de dynamische spiertjes niet meer, of niet meer volledig kunt aanspannen, worden er ook geen rimpels meer in de huid getrokken.

Na een behandeling met Botox is het resultaat niet direct zichtbaar. Na een periode van circa 1 tot 2 weken ga je pas het effect merken en daarna wordt het geleidelijk weer mogelijk om de dynamische/mimische spiertjes weer aan te spannen. In het begin moet je om de drie maanden terug komen om de Botox behandeling te herhalen. Het is dus eigenlijk een kuur. De tijd die tussen de behandelingen in zit loopt geleidelijk op tot ongeveer 4 – 6 maanden. Dit komt omdat de spier minder gebruikt wordt en daardoor in sterkte afneemt.

Behandeling met Botox van de fronsrimpel.

Behandeling van de lijntjes naast de ogen.

Botoxbehandeling van de voorhoofdsrimpels.

Botox preventief

Met Botox behandelingen kun je rimpels ook preventief behandelen. Dus als je moeder al vroeg rimpels had, kun je met behulp van lichte Botox kuurtjes het ontstaan van rimpels op de bekende plekken in je gezicht maximaal uitstellen. Om die reden is de leeftijd waarop men Botox gaat gebruiken ook een stuk jonger geworden en hoef je niet meer perse met super genen gezegend te zijn om mooi ouder te kunnen worden. Botox is een bewezen effectief en veilig product wat uiteindelijk een stuk goedkoper zal  blijken te  zijn dan al die crèmes die weliswaar lekker aanvoelen, maar waarvan de werking tegen rimpels uiterst discutabel is.

Laurium Linschoten
(Woerden)

Laan van Overvliet 7
3461 HE Linschoten

+31 (0) 88 - 015 91 00
info@klinieklaurium.nl

Download routebeschrijving

Laurium Zoetermeer


Dadelgaarde 71
2723 BJ Zoetermeer

+31 (0) 88 - 015 91 00
info@klinieklaurium.nl

Download routebeschrijving

Online boeken