Bel voor een vrijblijvend consult:

088 - 015 91 00
Neem contact met mij op

Show menu

Botox Alphen aan den Rijn

Botox kliniek in de regio Alphen a/d Rijn en Leiden

Laurium klinieken is dé Botox kliniek in de regio Alphen aan den Rijn en Leiden. Waarom zijn wij het juiste adres voor je rimpelbehandeling?

  • Onze artsen hebben jarenlange kennis en ervaring op het gebied van rimpelbehandelingen.
  • Wij doen geen enkele concessie aan de kwaliteit van je behandeling en gebruiken daarom enkel het echte merk BOTOX®.
  • Onze artsen werken altijd aan een natuurlijk resultaat.
  • Onze klinieken zijn ISO gecertificeerd.

Botox aanbieding

Wij hebben zeer regelmatig aantrekkelijke acties op onze rimpelbehandelingen.

Meer weten over Botox?

Bekijk via onderstaande button meer informatie, resultaten en prijzen over Botox.

Behandeling van de kraaienpootjes (lijntjes naast de ogen).

Resultaat van een behandeling van de fronsrimpel.

Bereikbaarheid van onze kliniek

Stel je woont in Alphen aan de Rijn, Leiden, Zoeterwoude, Benthuizen of Voorschoten en je zoekt een kliniek die gespecialiseerd is in rimpelbehandelingen, waar ga je dan naar toe? Juist, dan zoek je vooral een betrouwbare kliniek waar je in veilige handen bent, niet de hoofdprijs betaald en het liefst ook nog een beetje in de buurt. Laurium Klinieken heeft een vestiging in Zoetermeer en betreft een gerenommeerde kliniek die aangemeld is bij de inspectie voor volksgezondheid. Laurium Klinieken beschikken over een ISO 9001:2015 gecertificeerd kwaliteitssysteem en werkt geheel conform alle geldende normen en wetten ten aanzien van behandeling, hygiëne en nazorg. De cosmetisch artsen van Laurium Klinieken zijn allen afgestudeerde en bevoegde basisartsen die zich in de loop der jaren hebben gespecialiseerd en bekwaamd in het veilig en effectief uitvoeren van rimpelbehandelingen met Botox en injectables op basis van hyaluronzuur.

Vanaf Alphen a/d Rijn, Leiden, Zouterwoude, Benthuizen, of Voorschoten bent je binnen maximaal 20 autominuten bij de kliniek welke is gelegen aan de rand van Zoetermeer.

Wat is Botox?

Op deze pagina vertellen wij u wat meer over Botox en wat wij daar zoal mee kunnen. Wat u misschien nog niet weet, is dat BOTOX een merknaam is. Het is het meest beroemde merk voor het middel Botuline Toxine. Botox is een geregistreerd geneesmiddel en valt daarmee onder de stringente geneesmiddelenwet. Botox is een stof die bij het rimpelspiertje geïnjecteerd wordt en daar vervolgens de uiteinden van de zenuw, die normaal het signaal geeft dat de spier zich moet aanspannen, aantast waardoor deze minder actief wordt. Dit proces duurt ongeveer twee weken, dus na twee weken zie je ook pas resultaat. Na deze 2 weken ontstaan er vanzelf weer nieuwe zenuwuiteinden en zal de spieractiviteit weer geleidelijk toenemen. Een Botox behandeling wordt daarom ook vaak in kuurvorm aangeboden. De behandeling dient doorgaans om de 3 maanden herhaald te worden. Na verloop van tijd zal de tussenliggende tijd voor herhaalbehandelingen steeds verder toenemen. Uiteindelijk hoeft u de Botox behandelingen slechts om de 4 maanden of zelfs soms pas om de 9 maanden te herhalen. De tussenliggende tijd van de Botox behandelingen die uiteindelijk volstaat om het bij te houden verschilt van persoon tot persoon.

Laurium Linschoten
(Woerden)

Laan van Overvliet 7
3461 HE Linschoten

+31 (0) 88 - 015 91 00
info@klinieklaurium.nl

Download routebeschrijving

Laurium Zoetermeer


Dadelgaarde 71
2723 BJ Zoetermeer

+31 (0) 88 - 015 91 00
info@klinieklaurium.nl

Download routebeschrijving

Online boeken