Bel voor een vrijblijvend consult:

088 - 015 91 00
Neem contact met mij op

Show menu

Wenkbrauwlift

Wist je dat wij met Botox jouw wenkbrauwen subtiel kunnen liften? Bovendien kan op deze manier een ooglidcorrectie soms nog even worden uitgesteld. Het kan ook zijn dat je wenkbrauwen niet geheel symmetrisch staan. Onze artsen kunnen ervoor zorgen dat deze gelijk staan en je wenkbrauwen een mooiere vorm geven.

Het liften van de wenkbrauwen

Bij een cosmetische wenkbrauwlift wordt een heel klein beetje Botox net onder de wenkbrauw geïnjecteerd. Dit gebeurt met minuscuul kleine naaldjes en voelt aan als een speldenprikje. Het is dus vrijwel pijnloos en veilig. Een botox behandeling van de wenkbrauwen neemt ongeveer 15 minuten in beslag.

Resultaat na de wenkbrauwlift

Het resultaat is na twee weken optimaal en zal ongeveer drie maanden zijn werking behouden. Hierna kan de behandeling zonder problemen herhaald worden.

Controle

Zoals bij iedere behandeling bij de Laurium Klinieken wordt er direct na je behandeling een controle afspraak gemaakt. Twee weken na je behandeling kom je dan eventueel terug en wordt het resultaat bekeken. Indien nodig wordt er dan nog wat extra gratis gecorrigeerd.

Afspraak

Stoor jij je ook aan de lage stand van je wenkbrauwen? Maak dan eenvoudig online een afspraak voor een gratis consult en behandeling bij 1 van onze artsen. Zij informeren je uitvoerig over de mogelijkheden bij jou. Bellen kan natuurlijk ook!

Online boeken

Laurium Linschoten
(Woerden)

Laan van Overvliet 7
3461 HE Linschoten

+31 (0) 88 - 015 91 00
info@klinieklaurium.nl

Download routebeschrijving

Laurium Zoetermeer


Dadelgaarde 71
2723 BJ Zoetermeer

+31 (0) 88 - 015 91 00
info@klinieklaurium.nl

Download routebeschrijving

Online boeken