Bel voor een vrijblijvend consult:

088 - 015 91 00
Neem contact met mij op

Show menu

Ervaringen wallen

Wallen, of lijntjes onder de ogen kunnen als erg storend worden ervaren. In onze kliniek maken we gebruik van een filler (Teosyal Redensity II) welke specifiek is ontwikkeld voor het delicate gebied onder de ogen. De reacties die we ontvangen na een behandeling doen ons altijd goed. Soms neemt men de moeite om ons een reactie per e-mail te geven. Hieronder hebben we de ingezonden stukken weergegeven. Meer informatie over de behandeling.

“Ik zie er weer energiek uit, zoals ik mij voel!”

Ik heb lang gewacht met het behandelen van mijn vervelende donkere kringen onder mijn ogen. Ik leek altijd vermoeid, terwijl ik dat helemaal niet was. Uiteindelijk had ik de behandeling veel eerder moeten doen! Het viel mij 100% mee en ik ben superblij met het resultaat. Ik zie er weer energiek uit, zoals ik mij voel!

Met vriendelijke groeten,

Julia O.

“Fijne uitleg van de arts”

Goed ontvangst in de kliniek en fijne uitleg van de arts. Ik heb een filler gehad onder mijn ogen. Ik vind dat ik er weer fris en uitgerust uitzie!

Vriendelijke groet,

Maroua

“Uitstraling erg belangrijk”

Voor mijn werk als accountmanager vind ik uitstraling erg belangrijk. Als man dacht ik niet snel aan een behandeling in een kliniek. Via vrienden ben ik op Kliniek Laurium gewezen en ik ben zeer tevreden over het resultaat van mijn behandeling!

Groet, Marcel.

Laurium Linschoten
(Woerden)

Laan van Overvliet 7
3461 HE Linschoten

+31 (0) 88 - 015 91 00
info@klinieklaurium.nl

Download routebeschrijving

Laurium Zoetermeer


Dadelgaarde 71
2723 BJ Zoetermeer

+31 (0) 88 - 015 91 00
info@klinieklaurium.nl

Download routebeschrijving

Online boeken