Bel voor een vrijblijvend consult:

088 - 015 91 00
Neem contact met mij op

Show menu

Wallen

Komt het jou bekend voor? Je hebt goed geslapen, voelt je uitgerust maar je ziet er toch vermoeid uit. Vrienden en collega’s vragen: “heb je wel goed geslapen?”. Een bron van irritatie, als je je juist fit voelt. Het is meestal het gevolg van wallen of donkere kringen onder de ogen die niet meer wegtrekken. Natuurlijk kom je met camoufleren al een heel eind, maar er zijn ook oplossingen voor de lange termijn. Kliniek Laurium hanteert voor deze behandelingen een minimale leeftijd van 21 jaar.

Wallen worden vaak veroorzaakt door volumetekort onder de ogen. De schaduw die ontstaat als gevolg van dit volumetekort is vaak lastig te camoufleren. Een injectable behandeling biedt hier de oplossing. Hiermee kunnen wallen onder de ogen verminderen, of zelfs geheel verdwijnen! Deze behandeling is geschikt voor zowel mannen als vrouwen, want zelfs de minst ijdele man kan zich ergeren aan wallen. Voor injectable behandelingen onder de ogen gebruiken wij de enige filler ter wereld die hier specifiek voor ontwikkeld is: Teosyal Redensity 2. Met Teosyal Redensity 2 creëren wij weer een jeugdige en frisse uitstraling, waarbij de vermoeidheid in het gezicht verdwijnt.

traangootjes-voor-na2

De enige filler ter wereld voor het gebied onder de ogen

Teosyal Redensity 2 is de enige biologisch afbreekbare, niet-permanente (!) filler, die hyaluronzuur combineert met mineralen en vitaminen. Dit laatste zorgt voor een betere huidconditie, waardoor bovendien de donkere kringen onder de ogen verminderen. Het gebied onder de ogen is zeer kwetsbaar. Een filler met specifieke eigenschappen is nodig om veilig, zonder complicaties het beste resultaat te behalen. Redensity 2 zorgt voor herstel van het volume én tevens een betere huidconditie. Teosyal Redensity 2 is hiermee de enige in zijn soort.

 teosyal-redensity-2

Direct zichtbaar resultaat dat tot 2 jaar aanhoudt

Dankzij een injectable behandeling met Teosyal Redensity 2 krijg je weer een energieke uitstraling. Het effect is direct zichtbaar en houdt wel tot 2 jaar aan, waarna het op een natuurlijke manier door je lichaam wordt afgebroken. De behandeltijd bedraagt slechts 15 minuten, zodat je direct je dagelijkse activiteiten kunt voortzetten.

wallen-voor-na


Online boeken

Laurium Linschoten
(Woerden)

Laan van Overvliet 7
3461 HE Linschoten

+31 (0) 88 - 015 91 00
info@klinieklaurium.nl

Download routebeschrijving

Laurium Zoetermeer


Dadelgaarde 71
2723 BJ Zoetermeer

+31 (0) 88 - 015 91 00
info@klinieklaurium.nl

Download routebeschrijving

Online boeken