Bel voor een vrijblijvend consult:

088 - 015 91 00
Neem contact met mij op

Show menu

Ervaringen lip fillers

Mooi gevormde lippen zijn een echte blikvanger en geven een jeugdige en sensuele uitstraling. Niet voor niets is deze behandeling op dit moment erg populair! Wij horen vaak enthousiaste reacties na een behandeling met lip fillers. Soms neemt men ook de moeite om ons een reactie per e-mail te geven. Hieronder hebben we de ingezonden reacties geplaatst. Heb je zelf een ervaring? Stuur deze dan naar ons op.

“Het resultaat is erg natuurlijk”

Het resultaat van mijn behandeling aan mijn lippen is erg natuurlijk. Je ziet niet dat ik iets heb laten doen, maar mijn lippen zijn wat voller waardoor deze mooier uitkomen. Ook mijn lippenstift kan ik veel beter aanbrengen! Erg tevreden, ook over het ontvangst in jullie kliniek.

Vriendelijke groetjes,

Sylvia

“Goed advies”

Goed advies gehad van de arts Cynthia. Ze heeft iets bijgevuld in het randje van mijn lippen waardoor deze niet zo zeer dikker zijn, maar wel voller lijken.

Groet,

A. van der Meer

“Fijne kliniek”

Blij met het resultaat van mijn behandeling voor vollere lippen. Gesprek met arts was vertrouwelijk, ze had verstand van zaken en er werd goed naar mij geluisterd. Fijne kliniek, ik kan het iedereen aanraden!

Pearl

Laurium Linschoten
(Woerden)

Laan van Overvliet 7
3461 HE Linschoten

+31 (0) 88 - 015 91 00
info@klinieklaurium.nl

Download routebeschrijving

Laurium Zoetermeer


Dadelgaarde 71
2723 BJ Zoetermeer

+31 (0) 88 - 015 91 00
info@klinieklaurium.nl

Download routebeschrijving

Online boeken