Bel voor een vrijblijvend consult:

088 - 015 91 00
Neem contact met mij op

Show menu

Radiofrequentie

Onze huid wordt continu blootgesteld aan UV-straling, milieuvervuiling en zwaartekracht. Dit heeft tot gevolg dat het bindweefsel in de huid begint af te breken, waardoor rimpels en andere tekenen van veroudering zich ontwikkelen. Daarnaast kan in korte tijd veel gewichtsverlies en een zwangerschap van invloed zijn op het ontstaan van een slappe huid. Maar hier is een oplossing voor: radiofrequentie (RF).

Radiofrequentie werkt op basis van radiofrequente golven die in de diepere huidlagen het huidweefsel en de collageenvezels selectief verwarmen. Deze selectieve verwarming veroorzaakt een onmiddellijke samentrekking van collageenvezels en zorgt voor extra collegeen en elastine aanmaak. Hierdoor wordt een stevigere, strakkere en egalere huid gerealiseerd.

Een radiofrequentie-behandeling is uitermate geschikt bij verslapping in het gezicht, o.a. bij de kaaklijnen en de verslapte hals. Ook wordt deze behandeling vaak gecombineerd met een cavitatie behandeling voor het “krimpen” van de vetcellen en het shapen van de contouren. De radiofrequente golven worden gecontroleerd en gericht toegediend waardoor deze beperkt blijven tot het behandelgebied.

Laurium Linschoten
(Woerden)

Laan van Overvliet 7
3461 HE Linschoten

+31 (0) 88 - 015 91 00
info@klinieklaurium.nl

Download routebeschrijving

Laurium Zoetermeer


Dadelgaarde 71
2723 BJ Zoetermeer

+31 (0) 88 - 015 91 00
info@klinieklaurium.nl

Download routebeschrijving

Online boeken