Bel voor een vrijblijvend consult:

088 - 015 91 00
Neem contact met mij op

Show menu

Peeling

Een peeling behandeling is populair en effectief bij acné- en zonbeschadigingen, pigmentvlekken, fijne lijntjes, littekens en een grove huidstructuur. Een peeling zorgt altijd voor huidverbetering en geeft veelal een huidverjongingseffect. Er zijn diverse soorten peelings. Ze kunnen oppervlakkig (cosmetische peeling) of dieper in de huid werken (medische peeling).

Een peeling verweekt de dode huidlaag en zorgt ervoor dat deze in een snel tempo afschilfert. Hierdoor wordt de huid gestimuleerd om nieuwe huidcellen aan te maken. Voor een optimaal resultaat wordt een peeling vaak als een kuur gegeven. Bijvoorbeeld drie tot zes behandelingen om de 3 weken. Na een peeling behandeling zal de huid zacht, gehydrateerd, glanzend, stralend en fijner van structuur zijn. Met een diepere peeling kunnen kleine oneffenheden zoals littekens, pigmentvlekjes en fijne lijntjes verminderen dan wel geheel verdwijnen.

Cosmetische peeling 

Met een cosmetische peeling (bijvoorbeeld fruitzuur / AHA) kan de laag met beschadigde huidcellen op een veilige, oppervlakkige en gecontroleerde manier verwijderd worden. Hierdoor wordt de huid beter doorbloed, zichtbaar gezonder en de huid zal fris stralen. Na de behandeling ziet u een lichte roodheid in de huid, dit neemt veelal binnen een uur af. De huid wordt weerbaarder, sterker en egaler van kleur.

Diepe peeling

Een intensievere peeling (bijvoorbeeld TCA) is een krachtige diepe behandeling om storende oneffenheden in de huid te reduceren zoals fijne lijntjes, littekens en pigmentvlekken. Deze peeling zorgt daags na de behandeling voor een zichtbare afschilfering van de huid. Soms kan er lichte korstvorming optreden op de gevoelige delen van de huid en de huidskleur kan na de behandeling wat langer roder / donkerder van kleur blijven. 

Laurium Linschoten
(Woerden)

Laan van Overvliet 7
3461 HE Linschoten

+31 (0) 88 - 015 91 00
info@klinieklaurium.nl

Download routebeschrijving

Laurium Zoetermeer


Dadelgaarde 71
2723 BJ Zoetermeer

+31 (0) 88 - 015 91 00
info@klinieklaurium.nl

Download routebeschrijving

Online boeken