Bel voor een vrijblijvend consult:

088 - 015 91 00
Neem contact met mij op

Show menu

NANO-dermabrasie

NANO-dermabrasie polijst de huid krachtig, maakt deze egaler van huidstructuur en geeft een frisse glans. De behandeling is snel, pijnloos en geeft vrijwel direct resultaat. Met behulp van nanotechnologie worden de dode huidcellen van de bovenste huidlaag verwijderd zonder de huid te beschadigen. De doorbloeding wordt gestimuleerd waardoor de huid wordt aangezet tot celvernieuwing. Het behandeld gebied voelt na de behandeling direct zacht en fris aan. Deze behandeling kan zowel in het gezicht als op de hals en decolleté worden uitgevoerd. 

NANO-dermabrasie is een oppervlakkige behandeling om de huid optimaal in balans te brengen en te behouden. Bovendien zorgt de behandeling voor een betere opname van huidverbeterende werkstoffen die tijdens de behandeling worden gebruikt, maar ook geschikt zijn voor thuisgebruik. Het voordeel van deze behandeling is dat uw huid een echte boost krijgt en de herstelperiode zeer kort is (max. 4 uur).

NANO-dermabrasie met de ENTERPEN™ wordt toegepast bij de behandeling van:

  • Ruwe huid
  • Kleine zonbeschadigingen
  • Acné (geen actieve)
  • Grauwe huid
  • Huidveroudering
  • Oppepper voor de huid
  • Doorbloeding verbeteren

NANO-AGE serum

Tijdens de NANO-dermabrasie behandeling zal de huidspecialist het krachtige NANO-AGE serum als werkstof inzetten. Dit biodynamische serum met nanotechnologie bevat 2% hyaluronzuur. Dit stimuleert de doorbloeding in je huid, waardoor celvernieuwing geactiveerd wordt. De productie van collageen en elastine wordt gestimuleerd in alle huidlagen. Het NANO-AGE serum geeft direct na het opbrengen al een zacht en verstrakkend gevoel aan de huid. Het serum is ook in onze kliniek verkrijgbaar voor thuisgebruik, zodat je de resultaten van de behandeling verder kunt optimaliseren.

Download hier de brochure.

nano-age-nanodermabrasie

Laurium Linschoten
(Woerden)

Laan van Overvliet 7
3461 HE Linschoten

+31 (0) 88 - 015 91 00
info@klinieklaurium.nl

Download routebeschrijving

Laurium Zoetermeer


Dadelgaarde 71
2723 BJ Zoetermeer

+31 (0) 88 - 015 91 00
info@klinieklaurium.nl

Download routebeschrijving

Online boeken