Bel voor een vrijblijvend consult:

088 - 015 91 00
Neem contact met mij op

Show menu

Ervaringen Skincare behandelingen

Een huidverbetering levert vaak spectaculaire resultaten op. De reacties die we ontvangen geeft ons veel voldoening. Soms neemt men de moeite om ons een reactie tevens via de e-mail te geven. Hieronder hebben we deze inzendingen geplaatst. Heeft u zelf een ervaring? Stuur deze dan naar ons op. Als bedankje ontvangt u van ons een heerlijke crème geschikt voor uw huid. 

Meer informatie over Skincare behandelingen.

Ik ben vorige week vrijdag bij de huidspecialist geweest voor een Skincare Lite behandeling. Deze behandeling kreeg ik gratis bij een filler behandeling, dat was dus echt een cadeautje! De huidspecialist nam een huidanalyse af en gaf een eerlijk advies. Ik heb samen met haar gekozen voor de nano-dermabrasie behandeling. Ze vertelde dat ze met deze behandeling mijn huid een heerlijke oppepper kon geven, en dat kon ik wel gebruiken. Gelijk na de behandeling voelde mijn huis direct heerlijk fris aan. De dag erna had ik een gezonde gloed op mijn huid en het voelde heerlijk zacht. Ik ben om, ik ga mijn huid vaker lekker laten oppeppen met deze behandeling. 

Groetjes, Esther

In mijn jeugd had ik veel last van acne. Nu ik ouder ben, heb ik eigenlijk wel een mooie huid. Maar de kleine littekens (van de acne) op de wangen bleven mij storen. Ik kreeg als tip van een vriendin dat ik eens een afspraak moest maken in Laurium bij de huidspecialist. Zo gezegd, zo gedaan. Ik vond het eerste gesprek heel prettig, ik voelde mij begrepen. De huidspecialist stelde voor om een kuur micro-needling in combinatie met peeling te ondergaan. Deze behandelingen zou mijn littekens verfijnen en mijn huid gladder maken. Ik dacht nog, eerst zien dan geloven. Na zes behandelingen (soms best pittig) heb ik samen met de huidspecialist mijn voor- en na foto’s bekeken. En wat een super goed resultaat heeft ze behaald! 

Een zeer blije Ilse

Onlangs heb ik een cosmetische peeling ondergaan bij Laurium. Dit is een behandeling waarbij je een soort intensieve ‘scrub’ sessie krijgt, maar dan zonder korreltjes. Dit allemaal voor een hele mooie, natuurlijke en gezonde huid. Ik heb altijd al een peeling willen doen, maar was een beetje bang. Je hoort namelijk verhalen over vellen die van je gezicht hangen, een rood hoofd voor een week, enzovoort. Gelukkig valt dat wel mee! Celebs doen dit ook regelmatig, waardoor ze nog jarenlang een mooie jonge huid houden. Ik heb het nu in ieder geval voor het eerst gedaan en ben er erg tevreden mee. Een behandeling kost € 59,- per keer, wat ik echt zeer voordelig vind. Zoiets betaal je ook voor een gewone gezichtsbehandeling! Ook prikt het een beetje, maar het is niet pijnlijk. Een aanrader!

Groeten, Mariska Snijders

Ik heb de pigmentvlek op mijn wang laten behandelen bij de huidspecialist. Ze gebruikte hiervoor de CryoPen. Met enkele seconden was de behandeling achter de rug. Ik kon eerst niet begrijpen hoe zo’n snelle behandeling mij zou verlossen van de vlek. Maar toen na 10 dagen het kleine korstje los liet was de vlek helemaal verdwenen. Als ik het had geweten, had ik de pigmentvlek al veel eerder laten behandelen. Ben erg blij met het resultaat!

Suzanne

Ik kom nu al geruime tijd in Laurium voor diverse behandelingen. En elke keer voel ik mij er zo welkom! Eens in de half jaar ga ik bij de huidspecialist langs voor een “onderhoudsbeurt”, zoals ik het zelf noem. Dan haalt ze kleine oneffenheden weg en wordt mijn huid verwent met een masker of een andere behandeling. Thuis verzorg ik mijn huid goed met de producten die de huidspecialist mij aanraadt. Ik kan iedereen de behandelingen in Laurium aanraden. 

Mw. H. ten Hope 

Ik had nooit een egale huid. Vaak last van wat rode vlekjes en storende plekjes hier en daar en gebruikte altijd foundation voor een egale teint. Een vriendin van mij komt regelmatig bij de huidspecialist in Laurium en vertelde mij over de micro-needling behandelingen. De huidspecialist boekt naar eigen zeggen goede resultaten met deze behandelingen en is er erg enthousiast over. Ik besloot dus om een gratis consult aan te vragen. Inmiddels heb ik mij zes keer laten behandelen en ik ben echt super enthousiast over het resultaat. Mijn foundation is overbodig, want mijn huid is nu mooi van zichzelf!

Groeten, Susanne de R.

Ik wil gewoon even laten weten dat ik erg blij bent met de huidspecialisten in Laurium Klinieken. Ze hebben mijn huid heel goed opgeknapt. Ik heb een kuur met peeling behandelingen ondergaan en ik ben zo blij met het resultaat. De meiden hebben echt verstand van hun vak!

Met vriendelijke groet, Heidy 

Heel hartelijk bedankt voor de voor- en na foto’s. Zoals de huidspecialist terecht opmerkt is het resultaat echt mooi en ben ik er ook heel blij mee. Ik ben mij een stuk zekerder gaan voelen en draag ook bijna geen make-up meer (en dat is écht heel wat, dat mag je aan Joan vragen :-)

Over Joan (en andere collega’s) niks dan lof, zij heeft mij altijd juist geïnformeerd en helder uitgelegd hoe alles in zijn werk ging. Iedereen bij jullie is ook altijd heel belangstellend hoe het mij vergaan is na een behandeling. Bij een afspraak hoef ik ook nooit lang te wachten tot ik aan de beurt ben, dus dat is ook goed geregeld. Heel fijn als je ook nog andere afspraken hebt :-). Ik vind het prima als jullie mijn voor- en nafoto’s in zijn geheel gaan gebruiken op jullie website. De website vind ik inmiddels helder en duidelijk in vergelijk met de vorige site. 

Verbeterpunten? Geen idee! Alles is mij steeds duidelijk uitgelegd en de kwaliteit/prijs verhouding vind ik ook prima. Tuurlijk kost het geld, maar als je ziet wat ik ervoor teruggekregen heb vind ik het geen ‘weggegooid geld’. Ik ervaar van anderen dat zij soms goedkoper uitzijn maar dat het resultaat voor hen niet is wat zij gedacht hadden…

Mvg, Monique Klever-Eberg

Naar aanleiding van een actie heb ik de combinatie behandeling: micro-needling i.c.m. Radiofrequentie technologie laten uitvoeren. Laurium noemde het in de advertentie een: Full face makeover. Dat is het eerlijk gezegd ook. Althans ik zie dat mijn huid veel meer straalt en dus minder dof is. Het lijkt wel of je doorbloeding ook veel meer op gang komt of zijn werk doet. Ik kreeg continu het idee dat mijn huid zich aan het vernieuwen was. Deze behandeling laat ik voortaan ieder jaar uitvoeren, omdat ik niet meer terug wil naar mijn oude huid. Mijn speciale dank gaat ook uit naar de huidspecialist van Laurium. Echt een vakvrouw!

Met vriendelijke groeten, Anouk

Laurium Linschoten
(Woerden)

Laan van Overvliet 7
3461 HE Linschoten

+31 (0) 88 - 015 91 00
info@klinieklaurium.nl

Download routebeschrijving

Laurium Zoetermeer


Dadelgaarde 71
2723 BJ Zoetermeer

+31 (0) 88 - 015 91 00
info@klinieklaurium.nl

Download routebeschrijving

Online boeken