Bel voor een vrijblijvend consult:

088 - 015 91 00
Neem contact met mij op

Show menu

Skincare behandelingen

Een goede huidverzorging gericht op jouw huidtype en huidconditie is de eerste stap in het tegengaan van huidveroudering (anti-aging). Geen enkele huid is hetzelfde! Je huid kan door diverse factoren veranderen. Ook heeft de huid naarmate je ouder wordt moeite om beschadigde cellen kwijt te raken en nieuwe cellen aan te maken. Laurium klinieken biedt effectieve Skincare behandelingen aan die specifiek gericht zijn op het verbeteren van jouw huid. Onze hoogwaardige behandelingen zijn gericht op huidverjonging, huidverbetering én huidverzorging.

Gratis huidanalyse

Kom langs bij onze huidspecialist voor een gratis huidanalyse en ontvang een behandelplan op maat! De huidspecialist zal jouw huid analyseren en een advies geven over een passend behandelplan en productadvies voor thuisgebruik. Samen zorgen wij ervoor dat jouw huid mooier, jonger, frisser, gezonder en stralender wordt! Afspraak maken.

Skincare Lite

skincare-lite-icon

Op basis van de resultaten uit jouw persoonlijke huidanalyse zal een behandeling uitgevoerd worden die specifiek is gericht op de verbetering van jouw huid. De Skincare Lite behandeling is een echte oppepper voor de huid en werkt in de bovenste huidlagen. Dode huidcellen worden verwijderd, waardoor je huid een gezonde gloed en een frisse teint krijgt. Een Skincare Lite behandeling verbetert je huidconditie en maakt de huid weerbaarder. Jouw huidstructuur zal verfijnen waardoor de huid zachter, frisser en gladder aanvoelt.

De Skincare Lite begint altijd met een krachtige reiniging van de huid en sluit af met heerlijke verzorging. Op basis van jouw huidanalyse wordt één van onderstaande behandelingen uitgevoerd:

Bij jouw behandeling krijg je van de huidspecialist een advies over passende verzorgingsproducten, zodat je jouw huidverzorging thuis kunt voortzetten. Dit heeft een positieve uitwerking op de resultaten van je behandeling.

Skincare Elite

skincare-elite-icon

Op basis van de resultaten uit jouw persoonlijke huidanalyse zal een behandeling uitgevoerd worden die specifiek gericht is op verbetering en verjonging van jouw huid. De Elite behandelingen werken dieper en krachtiger in de huid dan een Lite behandeling. Door de effectiviteit van deze behandelingen kunnen storende oneffenheden nog krachtiger aangepakt worden. De huidconditie wordt zichtbaar verbetert, de huidstructuur verfijnt, de huid krijgt een frisse egale kleur en het maakt een ruwe huid weer zacht, glanzend en soepel. Tevens wordt de productie van nieuw collageen en elastine gestimuleerd waardoor er meer volume en veerkracht in de huid ontstaat. 

De Skincare Elite begint altijd met een krachtige reiniging van de huid en sluit af met heerlijke verzorging. Op basis van jouw huidanalyse wordt één van onderstaande behandelingen uitgevoerd:

Bij jouw behandeling krijg je van de huidspecialist een advies over passende verzorgingsproducten, zodat je jouw huidverzorging thuis kunt voortzetten. Dit heeft een positieve uitwerking op de resultaten van je behandeling.

Extra opties bij een Skincare behandeling

Je kunt jouw Skincare behandeling uitbreiden met cryotherapie voor het verwijderen van:

  • Fibromen
  • Ouderdomsvlek
  • Pigmentvlek
  • Ouderdomswrat
  • (Steel)wrat

of met coagulatie voor het verwijderen van:

  • Kleine rode adertjes
  • Vaatafwijkingen
  • Angiomen

Bindweefselmassage

Een cosmetische bindweefselmassage stimuleert de doorbloeding, waardoor de huidstructuur verbeterd en de cel-vernieuwing wordt geactiveerd. Rimpeltjes in het gelaat worden minder zichtbaar en je gezicht krijgt meer volume waardoor de huid een jonger aanzien krijgt

Lees hier meer informatie over een bindweefselmassage.

Laurium Linschoten
(Woerden)

Laan van Overvliet 7
3461 HE Linschoten

+31 (0) 88 - 015 91 00
info@klinieklaurium.nl

Download routebeschrijving

Laurium Zoetermeer


Dadelgaarde 71
2723 BJ Zoetermeer

+31 (0) 88 - 015 91 00
info@klinieklaurium.nl

Download routebeschrijving

Online boeken