Bel voor een vrijblijvend consult:

088 - 015 91 00
Neem contact met mij op

Show menu

Ervaringen schaamlipcorrectie

Een schaamlipcorrectie is een ontzettend dankbare ingreep, omdat het een relatief kleine behandeling is met een voorspelbaar groot en permanent resultaat. De reacties die we ontvangen doen ons altijd goed. Soms neemt men de moeite om ons een reactie per e-mail te geven. Hieronder hebben we de ingezonden stukken weergegeven. Meer informatie over de behandeling.

“Goede begeleiding en nazorg”

Zowel voor, tijdens als na de behandelng duidelijke informatie gekregen over de labia correctie. De arts en het personeel van de kliniek zijn vriendelijk en geven je het gevoel je te begrijpen waarom je naar de kliniek bent gekomen. Je krijgt goede begeleiding en nazorg! Iedereen in de kliniek is altijd bereid je te woord te staan bij telefonisch overleg. Je bent niet lastig als je nog iets wilt vragen. Super !

Ga zo door! Jullie zijn geweldig!

Met vriendelijke groet,
S.M. te H.

“Wat ben ik blij met jullie”

Het is nu een maand geleden dat ik ben behandeld, maar wat ben ik blij met jullie. Alhoewel nog maar net behandeld, maar ik kan alvast zeggen dat mijn leven weer helemaal terug is. Na mijn bevalling was mijn schaamlip behoorlijk veranderd. Gehavend is misschien wel een betere term. Bikinibroekjes? No way! Met mijn 2 zoontjes op de fiets? Onmogelijk. Ik heb twee jaar lang getwijfeld, maar ben echt zo blij met het resultaat. Vol trots sta ik weer naakt voor de spiegel. Iets wat ik al twee jaar niet meer had gedaan.

Een vriendelijke groet uit Woerden.

“10 jaar eerder moeten doen!”

Hallo Laurium,

Enige tijd geleden heb ik een ‘kleine’ ingreep ondergaan bij jullie en daarom even dit berichtje. Alles is goed geheeld, ik ben ontzettend blij dat ik ervoor gegaan ben. Fiets weer, wandel en sport weer zonder vervelende lippen die me in de weg zitten. Heerlijk. Bedankt hiervoor. Ik had het 10 jaar eerder moeten doen!!!

Heel erg bedankt voor alles.

Groeten Gerda

“Ik fiets en sport weer”

 

“Hier zit ik goed!”

 

“Wat een rust”

Ik begrijp werkelijk niet waarom er van die vooroordelen op de behandeling van schaamlippen heerst. Het behandelen van flaporen is geen probleem en algemeen geaccepteerd. Dit jaar word ik 40 en heb al jaren last van mijn te grote schaamlippen.

Kliniek Laurium begrijpt je direct heel goed. Je kan aan alles merken dat ze gespecialiseerd zijn. Zo discreet ook. Binnen gekomen in de kliniek voelde het ook direct goed. Wat een rust. Ik had direct het gevoel: hier zit ik goed!

Groeten,

M. Nielssen
Utrecht

“Zo discreet ook”

 

Laurium Linschoten
(Woerden)

Laan van Overvliet 7
3461 HE Linschoten

+31 (0) 88 - 015 91 00
info@klinieklaurium.nl

Download routebeschrijving

Laurium Zoetermeer


Dadelgaarde 71
2723 BJ Zoetermeer

+31 (0) 88 - 015 91 00
info@klinieklaurium.nl

Download routebeschrijving

Online boeken