Bel voor een vrijblijvend consult:

088 - 015 91 00
Neem contact met mij op

Show menu

Schaamlipcorrectie

Het komt geregeld voor dat vrouwen grote en/of dikke schaamlippen als een bron van schaamte, ongemak of pijn ervaren. Dit kan bijvoorbeeld het geval zijn als de kleine (binnenste) schaamlippen relatief groot zijn, waardoor deze teveel uitsteken. Hier is echter eenvoudig iets aan te doen, namelijk een schaamlipcorrectie ofwel een schaamlipverkleining. Dit is een redelijk simpele ingreep, met een permanent resultaat! Maak een afspraak voor een vrijblijvend consult met onze vrouwelijke arts. Kliniek Laurium hanteert voor deze behandeling een minimale leeftijd van 21 jaar.

Altijd een vrouwelijke arts

De behandeling wordt bij ons altijd uitgevoerd door een vrouwelijke arts, waarbij uw privacy volledig gewaarborgd blijft. U hoeft zich nergens voor te schamen, aangezien wij gespecialiseerd zijn in schaamlipcorrecties (ook wel labia correcties genoemd). Het tevredenheidspercentage van een schaamlipcorrectie ligt bijzonder hoog. Een schaamlipcorrectie is dan ook één van de meest dankbare behandelingen. Direct naast de behandelkamer bevindt zich onze verkoeverkamer, waar u in alle rust kunt bijkomen en zal worden verzorgd door onze gastvrouw.

Goede verdoving

Een schaamlipcorrectie wordt bij Kliniek Laurium als niet pijnlijk ervaren. Dit komt met name door de verdovingscrème voorafgaand aan de verdovingsprikjes. Deze crème zorgt ervoor dat u geen pijn ondervindt van de prikjes die ter verdoving voor de ingreep worden gegeven. Het gebruik van deze crème wordt slechts bij enkele klinieken toegepast en wordt door veel van onze cliënten als een groot voordeel gezien.

U kunt nu bij ons terecht voor een schaamlipcorrectie in zowel Linschoten als Zoetermeer!

Online boeken

Laurium Linschoten
(Woerden)

Laan van Overvliet 7
3461 HE Linschoten

+31 (0) 88 - 015 91 00
info@klinieklaurium.nl

Download routebeschrijving

Laurium Zoetermeer


Dadelgaarde 71
2723 BJ Zoetermeer

+31 (0) 88 - 015 91 00
info@klinieklaurium.nl

Download routebeschrijving

Online boeken