Bel voor een vrijblijvend consult:

088 - 015 91 00
Neem contact met mij op

Show menu

Rimpels bovenlip

Rimpels bij de bovenlip is een indicatie die veel mensen storend vinden. Er wordt vaak gedacht dat deze rimpels alleen ontstaan bij rokers, maar ook ouderdom – en dus volumeverlies – spelen een belangrijke rol. Tijdens het verouderingsproces ontstaat er een afbraak van collageen in de huid. De huid wordt hierdoor slapper en rimpels vallen steeds meer op.

Bij het gebruik van onze Teosyal fillers wordt hyaluronzuur direct in je huid geïnjecteerd. Deze stof komt overigens ook van nature voor in het lichaam en zorgt voor soepelheid en veerkracht van je huid. De rimpels zullen dus geheel verdwijnen of vervagen. Onze fillers zijn standaard voorzien van een verdovingsvloeistof. Wel zo prettig!

Bij de behandeling van de rimpels op de bovenlip wordt er vaak voor gekozen om de lipcontour weer wat meer volume te geven, waardoor de huid glad trekt. Dit verzacht ook direct de verticale lijntjes in je lippen, waar de lippenstift zich vaak hinderlijk in ophoopt. Twee vliegen in één klap dus. De algehele behandeling duurt niet langer dan een half uur.

Het resultaat

Direct na de behandeling is het resultaat al zichtbaar en zijn de fijne lijntjes op je bovenlip een stuk minder zichtbaar. Dit resultaat blijft ongeveer 12 tot 18 maanden behouden. Hierna kan de behandeling zonder problemen herhaald worden.

Controle

Zoals bij iedere behandeling bij de Laurium Klinieken wordt er direct na je behandeling een controle afspraak gemaakt. Twee weken na je behandeling kom je dan terug en wordt het resultaat bekeken. Indien nodig wordt er dan nog wat extra gratis gecorrigeerd.

Afspraak

Stoor jij je ook aan de rimpels bij je bovenlip? Maak dan eenvoudig online een afspraak voor een gratis consult bij één van onze artsen. Zij informeren je uitvoerig over de mogelijkheden bij jou. Bellen kan natuurlijk ook!

 

Online boeken

Laurium Linschoten
(Woerden)

Laan van Overvliet 7
3461 HE Linschoten

+31 (0) 88 - 015 91 00
info@klinieklaurium.nl

Download routebeschrijving

Laurium Zoetermeer


Dadelgaarde 71
2723 BJ Zoetermeer

+31 (0) 88 - 015 91 00
info@klinieklaurium.nl

Download routebeschrijving

Online boeken