Bel voor een vrijblijvend consult:

088 - 015 91 00
Neem contact met mij op

Show menu

Permanente make-up

Bijna iedereen wil er goed uitzien, op elk moment van de dag. Wenkbrauwen zijn niet alleen functioneel, ze vormen ook een heel belangrijk onderdeel in de individuele schoonheid. De juiste wenkbrauwen laten de ogen beter uitkomen en geven een frisse uitstraling! Permanente make-up biedt uitkomst! Het is dé oplossing voor iedere vrouw (en enkele mannen) die er gedurende de hele dag verzorgd uit wil zien.

Laurium Klinieken is gespecialiseerd in permanente make-up voor de wenkbrauwen, eyeliner en ook permanente make-up voor de lippen. Voor vollere, natuurlijk ogende wenkbrauwen ben je bij ons in de juiste handen. Onze huidspecialist is specialist op het gebied van permanente make-up (PMU). Wij werken uitsluitend met professionele producten van topkwaliteit en hoogwaardige apparatuur, goedgekeurd door de GGD.

Wat is permanente make-up nu precies?

Permanent make-up, ook wel micropigmentatie of cosmetisch tatoeëren genoemd, bestaat uit het plaatsen van natuurlijke pigmenten in de bovenste huidlaag met behulp van een kleine penachtige tool waarmee wenkbrauwen, eyeliners en lippen worden behandeld.

Waarom kiezen voor permanente make-up?

Als je weinig of geen wenkbrauwhaar hebt, zul je versteld staan ​​van de verandering die permanente make-up in het uiterlijk kan maken. Ook het aanbrengen van een eyeliner of liplijn kan je veel tijd besparen tijdens het opmaken! Bovendien zit je make-up altijd goed.

Als je wenkbrauwen dunne en/of onregelmatige haargroei hebben wordt dit met permanente make-up volledig gecorrigeerd. Er ontstaat een fijne, natuurlijke en gelijkmatige wenkbrauwlijn.

Hou je van zwemmen, hardlopen of andere sportieve activiteiten? Ook dan kan permanente make-up een ideale oplossing zijn. Make-up vervaagd vaak door transpiratie, permanente make-up blijft netjes zitten. Permanente cosmetica kan ook helpen bij het bedekken van littekens.

Consult

Twijfel je nog of permanente make-up iets voor jou is? Kom dan eens bij ons langs voor een gratis consult. Tijdens dit consult kun je al je vragen stellen aan onze specialist en zal zij je adviseren over de behandeling.

Laurium Linschoten
(Woerden)

Laan van Overvliet 7
3461 HE Linschoten

+31 (0) 88 - 015 91 00
info@klinieklaurium.nl

Download routebeschrijving

Laurium Zoetermeer


Dadelgaarde 71
2723 BJ Zoetermeer

+31 (0) 88 - 015 91 00
info@klinieklaurium.nl

Download routebeschrijving

Online boeken