Bel voor een vrijblijvend consult:

088 - 015 91 00
Neem contact met mij op

Show menu

Ooglidcorrectie ervaringen

Een ooglidcorrectie is een ontzettend dankbare ingreep, omdat het een relatief kleine behandeling is en het resultaat voorspelbaar groot. De reacties die we ontvangen doen ons altijd goed. Soms neemt men de moeite om ons tevens een reactie via e-mail te geven. Hieronder hebben we deze reacties geplaatst. Heb je zelf een ervaring met een ooglidcorrectie in onze kliniek? Stuur ons dan jouw ervaring door!

“Ik beleef nog elke dag veel plezier aan de behandeling”

Ik heb enkele collega’s die nogal bezig zijn met dat soort dingen en me adviseerden om mijn oogleden te laten doen. Ik was me er niet zo van bewust en zou het als man ook niet zo snel zoeken, maar door het enthousiaste aandringen lag ik in no-time op de behandeltafel bij dr. Van Rosmalen van de Laurium kliniek.

Omdat ik zowel de onder- als de bovenleden liet doen zijn ze best wel een tijdje met me bezig geweest en echt comfortabel vond ik het niet. Je voelt prikjes en knijpjes tijdens het behandelen en je hebt na afloop ook nog een paar slechte nachten.  Aan de andere kant is alles achteraf alweer snel vergeten en vergeven en na op vrijdag behandeld te zijn, was ik op maandagmiddag alweer gedeeltelijk aan het werk.
 
Nu, een jaar later, ben ik nog elke dag blij dat ik het heb laten doen.  Vroeger had ik bijvoorbeeld tijdens het tennissen hele zware ogen en dat is nu helemaal weg. Ik krijg echt veel meer licht en beeld binnen en draag nu vaker een zonnebril, bijvoorbeeld bij het autorijden.  Als ik in de spiegel kijk zie ik nu de ronde bogen van mijn oogleden die voorheen zaten weggestopt in een soort kreukelzone.
 
Kortom, ik beleef nog elke dag veel plezier aan de behandeling en zou iedereen deze dokter / kliniek aanraden.

Pim L.

“Dik in orde!”

Bedankt voor de foto’s. Het verschil is duidelijk te zien. Ik ben er dan ook dik tevreden mee!

Ik heb zeer goede herinneringen aan het zaken doen met uw kliniek. Vanaf het moment dat ik me aanmeldde, liep het gesmeerd. De intake, de operatie, het korte verblijf en de nazorg waren dik in orde. Er was sprake van een goede voorlichting, begeleiding en nabehandeling. Ook tijdens de operatie werd ik constant op de hoogte gehouden van het geen er ging gebeuren. 

Ik ben dan ook super tevreden en zal uw kliniek zeker positief adviseren. Ik geef bij deze toestemming om mijn ervaring op uw website te plaatsen, inclusief de gehele foto’s.

Met vriendelijke groet,

Coby Groenendijk uit Bodegraven

“Allemaal super!!!”

Ik heb alles als zeer prettig ervaren en heb jullie daarom al bij veel mensen aangeprezen. De sfeer, de behandeling, de kliniek medewerkers en de arts… allemaal super!!! Mijn foto’s mogen jullie gebruiken op de website hoor! 

Met vriendelijke groet,

Marion

“Verrast door het voorspoedige herstel”

 

“Snel, accuraat, hartelijk..”

Dank voor de foto’s. Wat een enorm verschil! Ik ben er ontzettend blij mee. Ik ben erg tevreden over de gang van zaken. Alles ging snel, accuraat, hartelijk en professioneel. De ingreep is mij enorm meegevallen en nog meer was ik verrast door het voorspoedige herstel. Daarover heb ik echt andere verhalen gehoord. Ik beveel de kliniek dus ook van harte bij andere mensen aan.
 
Mvrgr, Nanette Mostert

“Zijn het je ogen, is het je lach …….”

Inderdaad, het zijn mijn ogen, maar nu met een stralende glimlach. Van een vermoeide uitstraling veranderd in een uitgeruste oogopslag en dat met een kleine ingreep maar wel met een groot resultaat. De voor-, tijdens- en nabehandeling zijn uitgevoerd met grote perfectie en voelde heel vertrouwd en persoonlijk dankzij de arts en haar collega’s. Ik kan het een ieder aanraden die met deze gedachten rond loopt, maar de stap nog niet durft te nemen. Ik ben blij dat ik bij Kliniek Laurium ben binnengestapt en zou het ogenblikkelijk weer doen.

José de Wit
Snelrewaard

“Zeer deskundig”

Ik ben erg positief over de informatie voorafgaand aan de behandeling. Hetty: “Over de ingreep ben ik heel tevreden: zeer deskundig, met heldere uitleg en veel aandacht voor je.” Lees hier de ervaring. Ook goede adviezen ontvangen voor na de behandeling. Het is belangrijk om een weekje rust te houden, dan wel vrij te nemen, na de behandeling. Deze tijd heb je wel nodig om te herstellen. Het duurt wel maanden voordat het “gewoon” voelt, zonder dat je bewust bent van de ondergaande behandeling. Het is mij allemaal erg meegevallen en ben enorm blij met het resultaat. Het is en cliché,  maar dit had ik veel eerder moeten doen. Ook grappig is hoe verschillend mensen reageren, de een zit het meteen, de ander merkt op dat er iets is of ze merken het helemaal niet op. Wat in mijn geval toch wel wonderlijk is zal je denken….
 
Met vriendelijke groet,
Hetty

“In één woord geweldig!!”

Mijn ervaring bij Kliniek Laurium is in één woord geweldig!! Ik ben 10 jaar jonger geworden, heb weer een frisse uitstraling en een mooie oogopslag. Vrienden, familie, buren, zagen het meteen. En ik heb er niks van gevoeld. “Echt super”. En dat heb ik te danken aan Drs. Annemarie van Rosmalen.

Alsnog hartelijk dank.

Mary Terlouw uit Waddinxveen

“Een echt pluspunt”

Ik ben heel tevreden over hoe de kliniek en haar medewerkers werkt, je wordt heel vriendelijk en netjes behandeld. Het wordt zeker door de arts goed uitgelegd wat er allemaal gaat gebeuren en iedereen is even vriendelijk dus wat mij betreft een echt pluspunt! De ingreep zelf heb ik als heel goed ervaren, totaal niets van gevoeld. Zelfs de prikken niet waar ik het meest tegen op zag. Het ging snel en heb nergens last van gehad. Natuurlijk wel dikke rode ogen en een schrijnend gevoel maar niet blauw, helemaal niets, dus top. Is iedereen aan te raden!

Mvg, Monique

“Zal jullie zeker aanbevelen!”

Bedankt voor het toesturen van de foto’s. Ik ben heel positief over Kliniek Laurium en ook zeker over de werknemers en de arts de heer De Jong. Ben zeer goed behandeld en heb dit als zeer positief ervaren. Verder zal ik jullie zelf zeker aanbevelen!

Met vriendelijke groet,

Yvette

“Zeer goed behandeld”

 

“Het verschil is heel duidelijk te zien”

Hartelijk dank voor het toezenden van de foto’s. Op de foto’s is het verschil heel duidelijk te zien, ik was alweer bijna vergeten hoe het was voor de ingreep. Ik ben nog steeds iedere dag blij wanneer ik ‘s ochtends voor de spiegel sta. Reacties vanuit mijn directe omgeving op de ingreep zijn: “een open blik: een hele andere kijk, veel meer alert en contact vriendelijk.” Wat betreft mijn mening over de kliniek; alleen maar lovende kritieken. Prettige telefonische contacten, een kundige arts die vertrouwen inboezemt; prettige locatie en flexibiliteit m.b.t. gemaakte afspraken. Het telefonisch contact vanuit Laurium op de maandagochtend na de ingreep vond ik erg fijn; ik had op dat moment ook inderdaad vragen. Als er niet vanuit de kliniek was gebeld had ikzelf contact opgenomen.

Vriendinnen, zussen en collega’s heb ik Kliniek Laurium absoluut aanbevolen.

Met vriendelijke groet,
Mw. W. v. N.

“Ik zou het iedereen aanraden!”

Ik vond de behandeling heel erg meevallen, helemaal geen pijn gehad. Allemaal lieve mensen, die erg met je meeleven. Ik zou het iedereen aanraden!

Heel erg bedankt!!

Met vriendelijke groet,

Nel Zaal

“Klachten zijn verdwenen”

Ik ben zeer tevreden over de behandeling in de Laurium kliniek, zowel voor de ingreep, tijdens en nadien. Veel persoonlijke aandacht van jou en ook van dokter De Jong. Het resultaat van de ingreep is geheel naar wens en de klachten die ik voordien had dat mijn oogwimpers tegen mijn brillenglazen kwamen zijn verdwenen. Ik vond de ingreep licht en niet pijnlijk. Ook de nabehandeling getuigde van jullie zijde van veel aandacht en belangstelling voor mijn herstel.

Met vriendelijke groet,
Paul Mullié

“Veel persoonlijke aandacht”

 

“150% meegevallen”

Ik vind de kliniek prima en ik ben erg goed behandeld door de werknemers en de arts, heel voorkomend. Ze hadden alle aandacht en geduld voor je en het telefoontje een paar dagen na de ingreep om te informeren hoe het ging vond ik super! De ingreep op zich is mij 150% meegevallen, je voelt echt niets en alles wordt van te voren uitgelegd wat er gaat gebeuren. Ik heb mij heel relaxed gevoeld tijdens de hele behandeling.

Het resultaat is grandioos!

Bedankt voor alles en vriendelijke groet,
Mw. D .v.d. P.

“Een heerlijke frisse blik”

Dank voor de foto’s. De eerste foto dat ben ik vast niet, haha. Betreft de foto van na de bovenooglidcorrectie, het ziet er prachtig uit. Een heerlijke frisse blik. Ben echt blij. Dank jullie wel! Mijn mening over Laurium; Mooie moderne kliniek. Zeer vriendelijk behandeld, zowel door de werknemers, als wel de arts Dr. De Jong. De ingreep is voor mij 100 procent mee gevallen. Op het moment dat het gaat gebeuren, ben je toch wat gespannen. De verdoving voel je echt niet. Na operatie heerlijk een uurtje met koude kompressen op mijn ogen gelegen, en toen naar huis. De koeling met de doperwten doet wonderen. Ik zou het zo weer laten doen. Verbeterpunten voor jullie kliniek heb ik dus niet. Maaike, ik maak reclame voor jullie hoor!

Met vriendelijke groet
Mw. H. Kits

“Mooie, moderne kliniek”

 

“Dat zegt een heleboel!”

Ik ben ontzettend blij met het resultaat! Ik was bij de schoonheidsspecialiste en pas toen ik het haar vertelde viel het haar, na goed kijken, op. Dat zegt een heleboel! Mijn mening over de kliniek, de werknemers en de arts is TOP!

Laurium Linschoten
(Woerden)

Laan van Overvliet 7
3461 HE Linschoten

+31 (0) 88 - 015 91 00
info@klinieklaurium.nl

Download routebeschrijving

Laurium Zoetermeer


Dadelgaarde 71
2723 BJ Zoetermeer

+31 (0) 88 - 015 91 00
info@klinieklaurium.nl

Download routebeschrijving

Online boeken